28 februari 2011 - En helt underbar morgon!

2011-02-28 / 11:09:31
Idag är sista dagen på februari månad idag. Herregud så tiden går, imorgon går vi in i MARS. Redan lixom? Snart är det vår och sommar (yey!!) och även höst och vinter igen! ;) Pust, var jag tvungen och säga detdär? :S

Idag: Nova vaknade vid 08:00 imorse, och jag tänkte usch kan vi inte sova liiite längre gumman utan att ens kolla på klockan. Men vi låg och mös som vi gör varje morgon i typ 1 timma och när jag ska fråga om vi ska gå upp, men då har pluttan somnat om igen :) Men va? :O Är i chock!! Det har inte hänt på hur länge sedan som helst. Så även jag passa på och somna om igen såklart. Varför inte ta chansen lixom :) Dock blev det inte så länge men. Nova sover fortfarande men jag hade inge ro i kroppen och ligga kvar längre än 10:32 ;) så nu sitter jag här en stund och kollar på våra bästa år, har plocka lite här hemma så nu väntar jag bara på att skruttungen ska vaka. Det är så tomt utan henne :)


Puss och Kram //

28 februari - klockan är över 12 ;)

2011-02-28 / 00:13:30

Helgen är över och nu börjar vardagen igen. Klockan slår snart 00:00 och jag sitter fortfarande uppe, ensam såklart. Chockerande? ;) Innan detta inlägg är klart kommer klockan nog slagit över 12, det är jag nästan 100 på ;) Johannes gick in och la sig direkt efter big brother med Nova eftersom lillgrisen behagades att vakna där lagom innan time out började och ville såklart inte somna om. Johannes prova och läsa för henne, la henne i våran säng men icke, inge fungera. Hon skulle helt enkelt inte sova. Hon somnade vid 19.00 precis som hon brukar göra och var tröttare än tröttast. Hon somnade nästan när vi borstade hennes tänder, pluttan! Men ikväll ville hon gärna vakna och vara uppe med mamma och pappa :) Tack och lov var hon mycket gladare än vad hon varit på hela dagen. En dam som verkligen hade en dålig dag kan man säga. Tjurig, gnällig, ska ha som hon vill och har varit allmän envis och så gärna gå lite narr på mamma skadar ju inte en söndag som denna ;) Ja, hon vet verkligen vad hon vill. Det kan man inte ljuga om!

Annars dag så har dagen varit lugn. Inget speciellt har hänt så det finns väll igentligen inte så mycket mer och skriva om tror jag (?) Har inte gjort så mycket i helgen heller. Eller ja, igår var vi in till Växjö en sväng och handlade lite, Johannes passade på och utnyttja 25% rabatten inne på kapphal och köpte en jätte snygg jeansklänning till Nova och så gick vi en runda inne på sandmarkan, men jag hittade inge skoj till mig. Det var väll det ända som var skoj tror jag ;) (Hittade ingen googel bild på klänningen så får ta en bild på den imorgon eller så) Ingen av oss har väll i sej inte haft ork då alla här hemma har varit/är förkylda. Jag är nästan helt återställd menas Johannes och Nova fortfarande har rinnade näsor och en hemsk hosta :( Usch! Nej hoppas vi slipper detta snart.

Nej nu ska jag avrunda för ikväll och gå och sova. Klockan passerade somsagt "nyss" 00:00 så det börjar väll bli dax antar jag, man vet aldrig när skruttungen behagar sig att vakna i morgon :) Så god natt på er alla!


Puss och Kram //

27 februari 2011 - Baby saker till salu :)

2011-02-27 / 18:42:40

Jag har lite babyprylar till salu på www.blocket.se :) Ta en titt vettja.

http://www.blocket.se/kronoberg/Barnvagnstillbehor_32249542.htm?ca=21&w=1

http://www.blocket.se/kronoberg/Lara_ga_vagn_32249540.htm?ca=21&w=1 



Puss och Kram //

26 februari 2011 - En ny vagn skulle inte vara fel!!

2011-02-26 / 12:11:36

Jag har nu hittat en så jäkla snygg sulkyvagn (enligt min smak) som jag är rätt sugen på att köpa. Dels för att vi har planer på att åka utomlands i höst eller vinter sedan vill jag ha en så jag kan komma ut utan att behöva tänka på om vagnen är hemma eller inte. Och eftersom vi har ju ingenstans på att ställa våran "stora" vagn. Så skulle det känas skönt och ha en liten vagn som vi kan ha i lägenheten så jag kan gå ut lite när jag vill :) Jag har hittat en xtreet Emotion som även finns i många fina färger.. Snygg va? (bild nedan) :) Även Johannes tyckte den var snygg och han brukar vara lite kräsen när det gäller att köpa en ny vagn ;) Men vi ska åka in och kolla om dem har den här snygga inne på babyproffsen eller om man måste beställa den från nätet. En till vagn är ett måste vilket som!! Sedan om det blir denna skönhet eller om vi kanske hittar en annan vet jag inte. Man kan ju hoppas på denna ;) hhihi!



Lite info om vagnen
Xtreet vann designpriset RED DOT Award 2010, tillsammans med bland andra iPad, Mercedes och Rolls Royce! Det är i den ligan man vill lira.

• Rullar jättelätt, Xtreet har samma typ av hjul som inlines (17 cm).
• Stor, lättåtkomlig varukorg.
• Ställbart ryggstöd med fullt liggläge.
• Ställbart fotstöd.
• 5-punkts säkerhetssele.
• Rejält handtag med säkerhetsrem.
• Liten när man fäller ihop den.
• Vattentät sufflett.

I priset ingår:
Regnskydd, insektsnät samt väska att förvara eller transportera vagnen i. Eftersom vagnen förmodligen väger mindre än en vanlig proppfull skötväska så är det inga problem att bära den som en ryggsäck.

Mått:
Längd 84cm
Höjd 100cm
Djup 46cm

Hopfälld:
Längd 70cm
Höjd 22cm
Djup 46cm

Vikt:
5,5kg

Finns i färgerna:
SAND, BLÅ, SVART, LILA & GRÖN




Puss och Kram //

25 februari 2011 - mor och dotter kväll ikväll :)

2011-02-25 / 13:09:27
Ikväll blir jag och Nova ensam hemma :) Johannes ska ut och roa sig med att åka och kolla på hockey i växjö. Västerås (vik) och växjö (något) ska spela, och eftersom han känner några i Vik-laget ville han åka in. Jaa klart han får det om han nu vill det :) och för det har han lovat mit att vi ska shoppa lite inredning på den lokala handeln här nere på byn.. Han är bra gullig min man! Jag och Nova ska ha det så mysigt här hemma. Vi ska handla hem lite gott till oss två in för ikväll :)



Igår höll det på och följa med en systemkamera hem från Media market när vi var in till Växjö en sväng och kika runt. Men JAG stoppade köpet för Johannes. Hade jag inte sagt något så skulle vi haft en systemkamera idag ;) Vilket jag både ångrar och inte. Stoppade dels för att det blev alldelses för mycket pengar, mer än 5300kr som jag hade räknat med. Så nej det blev ett stop från min sida. Det var ju ändå till mig han skulle köpa den till, så!Ja, sedan om Johannes lyssnar på mina råd idag vet jag inte. Jag har bara sagt mitt, sedan får han helt bestämma ;) hehe!



Puss och Kram //

25 februari 2011 - Äkta och falska vänner!

2011-02-25 / 10:47:25
 
Falska vänner: Knackar på din dörr.
Äkta vänner: Öppnar dörren och ropar ''JAG E HEMMA !''
Falska vänner: Är oroliga för att du ska berätta ens hemligheter.
Äkta vänner: Vet att det aldrig kommer att hända.
Falska vänner: Saknar dig när du är bortrest.
Äkta vänner: Saknar dig när du är på toaletten.
Falska vänner: Ignorerar detta.
Äkta vänner: Sätter in detta på sin blogg.

Puss och Kram //

24 februari 2011 - Besök av Malin och Zelina :) <3

2011-02-24 / 11:11:37
Igår hade vi ett fint besök av Malin och hennes söta Zelina :) Vi hade det jätte trevligt och ungarna kom jätte bra överens trotts att det skiljer nästan 1år mellan dem. Men oj så skoj dem hade båda två. Fast på slutet var båda jätte trötta så det blev bara mer och mer sura miner men dem höll ändå humöret uppe. Jag hade en jätte trevligt dag :) Det måste göras om tycker jag :) <3





Puss och Kram //

19 februari 2011 - En helt underbar dag :)

2011-02-19 / 19:41:00
God kväll :)
Såhär har min dag sett ut:
Jag har haft en helt underbar dag idag tillsammans med familjen och svärföräldrarna kan jag säga er :) ♥ Vi tog ett besök på Leos lekland som uppskattades från både Nova och farfar ;) haha, han var nog mer galen i att leka än Nova, hehe. Skämt och sido. Vi tog även ett varv inne på Grand sandmarkan och även ett varv med bilen för att "visa" upp Alvesta, hehe! Nu sitter vi här hemma mätta och glada allesammans efter en otroligt god middag. Idag bjöds på grillad fläskfile på spett, klyftpotatis, sallad med oliver, fetaost, grillad tomat, tatziki och bröd. Ja en grekisk middag vill säga. Kan bara säga MUMMS!! Det var verkligen super gott. Nu sitter vi här och slappnar av lite, och såklart så väntar vi på att Melodifestivalen ska börja. Johannes har precis gjort iordning Nova inför kvällen och lagt henne, så snart sover nog hon. Man kan inte vara mer nöjd än såhär :) Haft en otroligt bra dag. Dock kunde man skippat huvudvärken, men det är sånt som man får ta. Inget som direkt stör mig just nu. Ni får ha en fortsatt trevlig kväll, det ska jag iafalla ha:)

vad har ni kära läsare hittat på idag? :)



Puss och Kram //

18 februari 2011 - Novas hår ♥

2011-02-18 / 13:02:22

 Måste bara visa Novas underbara hår!  ♥
- Jag klipper och klipper men det växer som ogräs. Klippte henne förra helgen, men det syns knappt =) Så idag satte jag uppe det så det såg lite vårdat ut (se bilden) nu när farmor och farfar kommer på besök :) Får se hur länge det får stta kvar ;) Hon brukar ha en tendens att vilja rycka ut det fina man gjort i håret på henne. Men såfort hon dragit ut de vill hon att man ska fixa till det igen :P haha BUSUNGEN! Va tycker ni?! Dock blev inte den första bilden så bra men lite ser ni iallfall, den är inte tagen idag :)



♥ Jag inte anant än att säga att jag älskar Novas hår =D ♥




Puss och Kram //

17 februari 2011 - Min dag idag!

2011-02-17 / 22:51:09

God kväll kära läsare :)
Idag har det inte alls hänt mycket här hemma. Nova vaknade vid 7 och trottade om att INTE vilja somna om. Så det var bara upp och börja leka och busa som vanligt :) Hade dock en liten espyt med Nova som har lärt sig spottas att man inte ska göra det inne. Hon vill gärna visa att hon kan, vilket jag absolut inte vill. Och om hon fatta vad jag sa? Nja ska jag vara ärligt så tror jag inte det. Vart har hon lärt sig sånt?? :O Varken jag eller Johannes spotar ju så.. Hum?? JÄKLANS UNGE!! =P
Tog en väl förtjänt paus vid 10:20 då det är våra bästa år. Sedan var det full fart igen fram till 11:30 då desperate housewives börjar. Sedan var båda så trötta så vi gick in och la oss och mös i sängen och somnade båda två. Dock blev inte sömnen långvarig då Johannes kom hem och Biffen de fettot väckte Nova som låg i våran säng. IDIOT KATT! Han blir så avis så fort Nova ligger på "hans" plats ;)
Så det var bara upp igen och så började vi städa, alla 3. Nova är så duktig så :) Johannes föräldrar kommer ju i morgon så istället för att städa imorgon som vi brukar göra så tog vi det idag istället. Skoj om man skulle behöva stressa i morgon och hålla på menas dem är här. Nej palla det!

Annars ikväll har vi inte gjort så mycket. Vi har kolla på sexlingar i familjen och Svensk maffia på tv:n. Nova vaknade till för en stund sedan och jag blev lite små arg på Johannes då han varken hörde att såg att Nova stog vid sängkanten vid våran säng och grät. Herregud, människan hade sovit i typ 10 minter och hör inte ens att Nova skriker som en stycken gris :S JAG som sitter i vardagsrummet på andra sidan lägenheten hörde gått och väl, så man lär ju tycka att han med skulle höra. Men nej då! Ja blir man chockad?? Ne jag har sluta blivit det ;)
Hoppningsvis somnade pluttan i våran säng, så inatt blir det full säng med for av Nova jag och Johannes och såklart våra kära två katter. Det ända som fattas nu är lille Stampe.. Men han får stanna i sin bur, hehe! Novas tänder är inte alls snälla mot henne :( Så hon har sovit lite dåigt nu i veckan och kan vakna till lite då och då. Nej nu ska jag kika run lite här sedan blir det sängen. Måste bara andas ut lite och ta mig lite egentid innan man går och lägger sig :)


Puss och Kram //

16 februari 2011 - HJÄLP?

2011-02-16 / 21:40:53

Fan.. Det känns som jag förstört hela min blogg :/ Är inte alls nöjd över det jag gjort, men ju mer jag försöker så blir det bara änu värre :/ Den var ju så bra tidigare idag. Men vet inte hur jag lyckades få den så bra innan allt med dongel börja och krångla. Jag får inte till det så som jag hade innan. INTE min förra header och design utan den som jag fixade till själv. KAN INGEN HJÄLPA MIG???? Behöver verkligen hjälp! :( Är verkligen skit missnöjd..


Puss och Kram //

16 februari 2011 - RENOVERING PÅ BLOGGEN!

2011-02-16 / 16:57:48
Min blogg är just nu under renovering.
Dock har vi stött på ett problem, min dongel har blivit grön GRÖN vilket gör att jag inte kan fortsätta. DÄRFÖR ser bloggen ut som skit just nu. Men ska göra ett nytt försök till kvällen. Är galet irriterad då jag hade fått iordning på allt, sedan kraschade det :/ Hade även fått iordning en jätte fin header, men jag hade råka skrivit helt galet så den raderade jag och satte jag bara in en bild bara tillsvidare. Vilket blev på mig då! Men såfort dongeln blir blå igen så ska renoveringen vara i full gång igen :) Detta är även FÖRSTA gången för mig som jag håller på med detta så den kanske inte blir perfekt. Men jag håller på och lär mig precis som alla andra :)

Tack på förhand :)





Puss och Kram //

16 februari 2011 - Liite för tyst här hemma :)

2011-02-16 / 12:50:20
Nu sover min lilla busung äntligen lite middag efter att ha varit vaken sedan klockan 06:00 imorse, yeey! Kändes som mina ögon var helt ihop limade när jag vakna, fick knappt upp ögonen. Men det var bara kliva upp. Annars får man hör ord och inga visor från en viss madam ;) Så det är skönt och få vila öronen i någon timma nu efter allt bus vi haft för oss. Det har varit full fart hela morgonen och förmiddag här hemma ska jag säga er :) Sällan lugn stund nu mera, förutom när hon sover dårå. Fast det är knappt det, hehe! Skoja bara.

Vad ska man hitta på nu då menas Nova sover då? Hum.. Det blir på något sätt så tråkigt när Nova sover och man inte vet vad man ska hitta på och göra för det är så tyst. Är så van med skratt, springade fötter och en söt röst överallt. Men inte när fisungen sover. Då är allt tyst! Men nått ska man väll hitta på :) Glo runt lite på olika sidor, längta efter at få betälla något och kanske även städa/plocka lie här hemma som man gör varje dag ;)


Puss och Kram //

13 februari 2011 - Allt och ingenting igentligen :)

2011-02-13 / 13:30:23
Soliga söndag :)
Idag är det söndag och slutet på denna vecka. Herregud så fort det gått. Känns man man knappt hinner med dagarna även om man inte gör så mycket direkt i sig. Idag är det underbart väder ute :) Solen lyser, fast det är ser kallt ut.. Just nu är jag själv hemma menas Johannes och Nova är iväg till ishallen en sväng och tittar på en match så jag kunde få slappna av lite. Johannes tyckte jag såg lite spänd och stressad ut. Inge fel med egen tid nu när man sällan är ensam utan Nova om dagarna. Det tackar man inte nej till :)
Vad gör då jag?
Inte allt för mycket. Sitter med solen takt i ansiktet som stör så ininordens! Men man ska inte klaga på vädret :) Hoppas det håller sig så här hela veckan, skulle inte alls sitta fel :) I helgen kanske även Johannes föräldrar dyker upp och hälsar på för första gången. Imorgon kanske vi får svar på om vi fick lägenheten, hör vi inge så fick vi den inte, då skulle jag bli lite smått ledsen faktiskt. Men men :) HOPPAS PÅ DET BÄSTA!
Annars idag då?
Ja det händer väll inte alls mycket vad jag vet om, vi har städa som vanligt. Inge undantag för just idag. Ikväll blir det solsidan och wallander + för det. Även One tree hill ska jag kolla på. Ja, jag har väll igentligen inge mer och säga.. NÅGRA FRÅGOR?? Kommentera gärna. Har fått in många unika läsare, men så få kommentarer! Hum.. Illa illa vänner :)

Nej nu ska jag nog ta och spela lite the sims 3 tror jag :) Och njuta av tystnaden tills mina två monster kommer hem <3 hehe! Ha en underbar dag allesammans och hoppas vädret är lika fint hos er som här nere i Småland :)


Puss och Kram //

12 februari 2011 - treochetthalvftår tillsamans <3

2011-02-12 / 17:38:23

Idag har jag och min älskade varit tillsammans i 3½ år 
Tänk så tiden går, kan knappt förstå vart tiden har tagit vägen. Snart firar vi 4 hela underbara år tillsammans, och jag är lika kär idag som jag var när han och jag blev tillsammans för 3½år sedan. Vi har även fått en underbar dotter tillsammans. Helt underbar känsla av att få ha han som min man och pappa till mitt barn! Även vi har upp och ner gångar, men vem har inte det? Men vi reder oftas ut det, och vi somnar ALDRIG som ovänner. Det är viktigt! Jag älskar dig min kära idag, igår och alla andra dagar som jag får vara tillsammans med dig. Du och jag, det är så det ska vara =) 

                                                                                                           


Puss och Kram //

11 februari 2011 - Våran nya tv-bänk som är FRÅN ikea ;)

2011-02-11 / 22:02:37

Kvällen är ung!
Resten av familjen sover sedan ett tag tillbaka, sitter ensam uppe och kollar på let's dance, eller just nu är det nyheterna, hehe! Idag var vi ju och köpte en tv-bänk, kan säga att det var värt de få 200kr som vi gav för den :) Hel nöjd. Ser ut som ny om man får säga det!
Det var visst någon som missuppfattade det jag skrev tidigare och menade på att jag anser att halva sveriges befolkning som köper IKEA är fattiga. Vilket jag absolut inte menade, vi själva handlar ju på IKEA så varför skulle jag anse att dem som handlar ikea är fattiglappar? :O Men men läser man inte så förstår man inte. Vi hade ju somsagt inte en tv-bänk utan ett BORD som tv:n stog på. Inte så jätte snyggt kan jag säga er och det var det jag menade med att det såg "fattigt" ut och att folk kanske ansåg vi inte hade råd med en riktigt tv-bänk ;) Haha vad vet jag? Men flyttar man 40 mil från staden man kommer så kan man ju inte ta med allt. Man fick vara glad över det lilla man fick med :) Men vissa kanske förstår, och andra inte. Vad vet jag? :)

Men men! nog om det.. Nu kommer det en bild på våran tv-bänk innan och efter iallfall :) Ska tillägga att vi ska måla den nya vit och piffa till den lite i shabby chic-stil. Kommer bli kalas tror jag =D



Bordet som tv:n stog ;) INTE SÅ SNYGGT OM JAG FÅR SÄGA MITT!!


 
(Det ser bättre ut i verkligheten, den ser inte så liten ut som på bilden)





Puss och kram //

11 februari 2011 - tv-bänk (?)

2011-02-11 / 13:31:59
Idag är det fredag och det är snart helg för många :)
Snart slutar även min älskade Johannes på jobbet och då ska vi åka in till Växjö och förmodligen köpa en tv-bänk. Det beror helt hur den ser ut :) Men hoppas på att den ser bra ut och som bilden utlovar. Jag hittade en tillfällig på blocket för 200kr. Inga pengar anser jag. Vi har nu vela fram och tillbaka om att köpa en tv-bänk, men det har alltid kommit upp något annat, och så hittade jag denna för en billig peng som vi kan ha tillsvidare tills vi hittar våran drömbänk :) Vi kan ju inte ha ett fult jävla ikea BORD som tv-bänk, man skäms ju om man ska ta hem folk hit =O haha! dem tror väll att man är fattig eller något när dem kommer, haha. Nej så hoppas nu att den ser bra ut i verkligheten med, och att våran stora tv får plats på den det är ju frågan? ;) haha! Men som sagt. Den kostar 200kr, och det är bara tillfälligt så de duger väll säkert, hehe! nog ältat om den förbannade tv-bänken! haha.


Vad ska ni hitta på för skoj idag då? Själva ska vi nog inte hitta på mera än vad jag skrivit, ikväll blir det let's danse som vanligt och mys med familjen :) Nej nu måste jag gå och väcka Nova så vi är klara tills Johannes kommer. Ha en trevlig dag.


Puss och Kram //


9 februari 2011 - Hur söt får man vara? =)

2011-02-09 / 22:33:10

En helt vanlig dödlig mamma satt och fyllde i ett kvällstidningstest där bland annat frågan:- "Anser du att du är normalviktig?" dök upp. Hon läste frågan högt för sig själv och den 9-årige sonen lyssnade och funderade.

Sen sa han:- "Nää, mamma, du är inte normalviktig - du är ju jätteviktig!"


Snodde den från Emelies Löfstedth facebook, men den var ju bara för söt (=



Puss och Kram //

7 februari 2011 - Skoj dag :)

2011-02-08 / 00:01:01
Vad skoj jag haft det idag.
Jag och Nova har varit in till Växjö en sväng idag och träffa Malin och Zelina för första gången :) Jag hade det jätte trevligt! Okej, det vi hade inte så tur med vädret, men vad gör man? Så det blev dock inte så lång träff, men det var otroligt skoj ändå och extra kul att jag klarade av att åka tåg helt ensam med Nova utan att hamna fel, inte illa.
Och Nova var helt till sig när vi åkte mot Växjö. Så det uppskattades nog att vi åkte tåg från hennes sida iallfall :) Så det får vi göra om igen, hehe! Hade önskat att vädret var bättre, men inget och göra åt nu. Det kommer flera tillfällen :) Nästa gång kanske vi träffas hos mig eller henne. Då kan även barnen få det lite roligare än att gå i affärer. Nej nu blir det sängen för min del. Skulle bara uppdater fort nu innan blogg.se ska underhålla från klockan 24.00. Och nu är klockan snart 00.00, ska snabbt spara detta och logga ut ;)

För övrigt så blir/blev min lilla skrutt 18-månader idag, tänk så tiden går. Det är helt sjukt! Kan knappt fatta vart hennes 1½-åriga liv tagit vägen. Det är sinnes helt serigöst.. Nej nu drar jag. Hoppas jag hinner spara ;) God natt <3



Puss och Kram //

6 februari 2011 - hemfärd idag!

2011-02-06 / 12:02:51
Tänk så dagarna går!
I helgen har vi varit i Köping :) Men det blir hemfärd idag såfort Nova har vaknat, tråkigt! Tänk så fort dagarna går när man har roligt, men så är det väll. Helgen har varit helt underbar ♥ Ska absolut inte klaga. Önskade bara att dagarna kunde gått liiiite segare. Men men bara bita ihop i det sura äpplet och le. Snart återvänder vi igen :) ♥ hihi! Är det bara jag som tycker helgerna går hur snabbt som helst nu förtiden? :O Känns som man inte hinner med hälften av allt man vill göra. Hade gärna stanna kvar i en vecka till, men då vi inte kommer hem utan att ta tåget så är det uteslutet, men det kommer flera tillfällen :) Men kan ju alltid tindra lite med mina vackra ögon och le lite till Johannes så kanske man kan åka nästa månda igen ;) haha!

Nej nu ska jag vara trevlig den lilla tiden som vi ska stanna kvar. Hej då! :)


Puss och Kram //

3 februari 2011 - Ditt barns lista :)

2011-02-03 / 09:56:32
Ditt Barn lista

Född:
 7/8-2009
Var: Västerås sjukhus
Tid:  11: 52
Födsel vikt: 3700g
Födsel längd: 50cm
Huvudmått vid födsel: -
Namn: Nova
Andranamn: Louise
Efternamn: Engström
Ålder: Snart 18 månader
Namnbetydelse: Ny stjärna
Nyligen lärt sig: lite nya ord, . 
Dagis: Nopp inte änu
Vikt nu: Ingen aning har inte varit på bvc änu
Längd nu: Ingen aning har inte varit hos bvc på ett tag
Mammagris eller pappagris: Mammas på dagen då pappa jobbar, sedan är det pappas tjej hela kvällen fram tills hon ska gå och sova ;)
Favorit bus: jaga katterna, riva ut dvd-fodralen ;) 
Favorit mat:
Köttfärsås och pasta
Favorit leksak: Aktivitetsbordet och sina dockor.


Favorit tv program: Handy Manny, musses klubbhus & Lazy town
Favorit musik: Seande banan - Skaka rumpa
Sover i:  Pyjamas/body eller blöja
Favorit person förutom mamma:
Pappa såklart <3
 Barnvagn:
Emmljunga nitro city
Försäkring: trygg handsa
Blöjor: Libero och pampers
Hur många tänder: 43  som är uppe helt och några på väg :)
Storlek i kläder: 74/80
Syskon: Ingen än på ett bra tag.




Puss och Kram //

2 februari 2011 - Jag är med och tävlar :)

2011-02-02 / 09:42:21


Jag är med och tävlar hos http://snuttegubbe.blogg.se/ :)



Puss och Kram //

1 februari 2011 - Bakning står på schemat =D

2011-02-01 / 11:44:15
Det är redan 1 februari idag =O och vi har baka sockerkaka :)
Idag har jag och Nova baka en sockerkaka och några muffins med chocklad smak av smeten som blev över :) Hon ville verkligen vara med och hjälpa till, och såklart fick hon det :) Det var bara skoj. Hon ville gärna hålla elvispen själv, men det blev lite tungt så jag fick vara en hjäpande hand :D Och hon fattade verkligen vinken med att man var tvungen och smaka på smeten för att veta om det var gott ;) haha! Så skoj när dem verkligen vill vara med och hjälpa till och förstår mer än vad man tror. Man blir så stolt!! Så när Johannes kommer hem kommer det lukta nybakat och så ska vi ta en fika tillsammans såklart. En riktigt liten överaskning såhär en tisdag, det är inte helt fel, eller vad säger ni? :) Hoppas den smakar gott! Jag är inte så kung i köket, men jag försöker iallfall ibland ;) Just ja, när vi höll på att baka så ringde BVC här i från Alvesta och pratade lite, så när alla papper i från Köping kommit till dem så ska vi komma på en liten "inskrivning" samt 18-månaders kontrollen. Spännande! :) Ser verkligen fram emot det. Det var ju trotts allt ett tag sedan nu vi var på BVC, tror det var i början på November vi var extra vikt-kontroll pga av Novas dåliga vikt uppgång.. Längtar verkligen ska jag säga er :D



Angående inlägget igår som jag skrev så har jag fått ett och annat tips en del bra, och en del mindre bra. Jag har fått några tips om att sälja han vilket vi inte ska göra. Det där med ebay var ett skämt. Johannes pratade med en vetrinär igår och hon trodde det kunde vara en fas som han hade, han är ju trotts allt en kattunge och dem är precis som ett litet barn. Men somsagt vi ska INTE sälja han! Mamma sa även för ett tag sedan att våran förra katt som vi hade när jag var mindre var precis likadan, men den fasen gick över efter ett tag :) Så kan inte hoppas på något annat. För vi älskar ju trotts allt våra små terrorist-missar och vill inte skicka iväg dem för anledning att en äter nappar <3


Puss och Kram //