30 april 2011 - Trevlig valborg!

2011-04-30 / 15:19:18
Tänkte bara sticka in med ett litet inlägg och önska er alla en Trevlig valborg :) 
Hoppas ni får en trevlig kväll. Själv ska jag och familjen över till Elin, Adam och Wilmer och äter gott och bara ha det allmänt trevligt lite senare och såklart ska vi gå och titta på majbrasan. Det får man inte glömma ;)



Puss och Kram //

29 april 2011 - suflett :)

2011-04-29 / 16:48:28

Idag kom sufletten vi har väntat på :) 
I förrgår kväll köpte vi en suflett av en som tjej/kvinna som heter Karin. Det blev Johannes som fick sin vilja igenom denna gång, och se sånt snyggt val han gjorde :) Jag är förälskad i den! Annolunda och hur snygg som helst! ♥ Vi hade denna eller en solsuflett från bugaboo som vi tänkte på. Men Johannes var bestämd på att det var denna som vi skulle köpa, och så blev det. För 475kr med frakt fick vi denna idag, ska även tillägga att hon skickade den igår. Jag kan inte annat än säga att jag är sjukt nöjd, och det är nog inte sista gången jag beställer från henne (Y) En solsuflett får vänta tills nästa månad istället, för en sådan ska vi ha trotts allt för varma sommardagar.. Vad tycker ni om våran nya suflett?? :)



Nya sufletten till våran bugaboo =) vad tycks?




Puss och Kram //

28 april 2011 - Barnsjukhuset!!!

2011-04-28 / 17:51:53
Idag har det vi varit på sjukhuset och barnkleniken med Nova hela dagen nästan. Vi hade tid där 09:45 så vi åkte här i från runt 9 tiden. Dem tog en massa prover på Nova allt från gluten om det kan vara orsaken att hon inte går upp i vikt och lite tester ang min sjukdom som kan vara ärflig och finns det anlag om det ska det fortsättas utredas med då blir det nere i malmö, så det är lite surt men ja bättre att det utreds än att vi bara låter det vara. Kan inte annat än beundra Nova över att hon var så himla duktig på provtagningen. 5 rör blod tog dem från na! Så hon fick självklart en belöning efteråt från mig och johannes :) ♥ - En t-shirt och små pengar ;) Stort minus är att Nova gått ner i vikt :/ Hon väger nu 9,8kg och är 78cm lång :( Sist vägde hon 9930g och var 76cm lång. Men det ska börja utredas lite nu hoppas jag, ett av proverna kanske kan ge oss ett svar på varför Nova går upp så dåligt i vikt och nu har gått ner mera än 1hg.. Låter kanske lite, men hon väger redan för lite och ska helst inte gå ner så mycket mera.. HOPPAS på att få ett bra svar snart! :)

Annars idag har det varit helt okej :) En mysig familjedag helt enkelt. Men får passa på att ta vara på tiden nu när Johannes jobbar så mycket, både vardag som helg :) Vi var först inne i stan en stund och för drev tiden innan parkeringen gick ut. Vi skulle äta inne i stan men vi hitta inge bra och hitta vi något så var det smockat med folk eller så kom man inte in med barnvagnen. Så vi åkte ut till Grand sandmarkan och där hade dem öppningspremiär och massa goa erbjudande. Dock fann vi aldrig något då vi varit där innan och det var inte allt för mycket som fall mig i smaken denna gång även om dem hade 30% abatt överallt.. Men man kan ju inte hitta allt man vill alla gånger :)

Men vi väntar på en goding faktsikt. Hoppas den kommer imorgon :D :D :D Är så nyfiken på ******** så det är inte sant =D Johannes har köpt en sak hära, och den skickades imorse så hoppningsvis är den här tills imorgon kan man tycka.. Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge..
Nej nu ska jag ta hand om min lilla terrorist som gör allt annat än lyssna på mig, och min make som bara sover.. Irriterad? nja, lite!!! hehe men hej då :)


Puss och Kram //

25 april 2011 - Nu var det ett tag sedan....

2011-04-25 / 14:08:30
Hej och hå kära läsare!
Nu var det ett tag sedan jag skrev. Men igentligen har inget speciellt hänt om man ser det så. Jag har inte riktigt haft tid att sista vid datorn. Dels har min famlj från Köping varit här från onsdag kväll till lördag förmiddag. Det blev inte direkt som man tänk sig, men det blir det aldrig.. Innan de åkte hem var vi ut till Gemla en sväng och in på Mickis fabriksbutik. Mamma fynda en Micki spis för 149kr till Nova, och jag hittade en pippimatta 99kr :) SPISEN uppskattas verkligen från Nova ska jag säga, men sånt älskar väll alla barn kan jag tänka mig :) Tänk så man kan fynda ibland. Älskar och fynda bra saker! En spis för 149kr som igentligen kostar dryga 300-400kr och en matta för 99kr som kostade minst lika mycket som spisen. Sedan har Nova fått en hel drös med andra grejor med, men orkar inte ta kort på allt. Hon har fått en jäklans massa småmynt också :O Ja, min dotter är galen i småpengar som hon kan lägga i sin spargris. Jag har en sparsam liten tös! Hade jätte trevligt när dem kom, var jätte tråkigt att dem åkte hem tidigare än vad dem skulle. Hade gärna haft dem kvar en dag till, men men! När mamma och dem hade åkt hemmåt så ringde Sara (våran förra granne) och bjöd över oss till till dem, så vi åkte till ett ställe och grilla och mös tills det blev lite kallt och vi åkte hem till dem efter en dag i solen. Jätte trevligt!:)


Spisen och mattan :)


Igår så var jag och Nova med Elin, Nicole, Wiliam och Thilian och grillade korv, käkade glass och hade det bara allmänt härligt hela dagen :) Vad har mera hänt? Jo Johannes har jobbat HEEEELA påsken, så det har väll inte direkt varit jätte skoj, men ja! Det ger ju en jävla massa penga nu ;) Det är väll det bästa med det hela.. Kan ju även säga att nu är det sommar, iallfall här nere i småland.. Bladen på träden är helt utblommade och det är stek hett ute, igår blev jag som Elin och Adam sa, tjena kräftan ;) Men vi var ju ute nästintill hela dagen och solen låg rakt på oss hela tiden..



En härligt sommarbild utifrån vårat fönster :)






Puss och Kram //

19 april 2011 - mys på ballkongen

2011-04-19 / 10:32:52
Igår fick vi tro det eller ej 4 stolar av våran hyresvärdinna. Bara enkla vita platsstolar, men vi åkte iväg och köpte 4 stycken dynor och sedan satte vi ut vårat ena ikea-bord och se så snygg det blev (Y) Ja vi ska inte ha en röd duk där men jag ville göra det lite mysigt och fint här i solen så man kan sitta där och njuta. Men imorgon ska vi handla lite mer mys, dels 3 sollampor till som vi kan ha, en ny duk, lite blommor, en grill och så ljus så man kan ha tända ljus på kvällarna :) Tror det kommer bli jätte fint och mysigt där ute till sommaren. Nu kommer det en bild på hur det blev tillsvidare. Ganka nöjd ändå må jag säga ;)



Inte så jätte bra bild, men ni ser lite iallfall :)




Puss och Kram //

19 april 2011 - Novas fina klänning <3

2011-04-19 / 00:51:34
Glömde ju nästan det viktigaste när jag skrev förra inlägget. Man är inte van över att få saker från sina vänner. Men idag så fick Nova ett påskägg från Wilmer och Elin (http://www.nattstad.se/ellolini), och i det ägget så låg det en sån fin klänning som Wilmer hade valt ut helt själv till Nova. En klänning som Elins mamma har sytt, hon har ett eget klädmärke som heter Ellolini och hon syr så himla fina saker. Den dagen hon öppnar en webb-shopp eller man kan köpa saker från henne så kommer jag vara stammis, JAG LOVAR! Nova har även fått lite annat med, hon fick bland annat en mössa och skarf i vintras som var skit snyggt. Bild kommer här :) Hur sött är inte detta lixom??!
Har ju bara för underbara vänner! <3


Så himla fin, är helt kär :) <3




Puss och Kram //

18 april 2011 - Goda vänner och god mat!

2011-04-18 / 23:31:40
Ikväll har jag, Johannes och Nova tillbringa kvällen hemma hos min gode vän Elin samt hennes pojkvän Adam och sötaste Wilmer och haft det jätte mysigt ♥ Vi blev bjudna på mat, det blev TACOS mums säger jag bara. Så jag ringde Johannes och bad han komma över bara dryga minuter efter att han hade släppt av oss så även han skulle få lite mat. Vi hade jätte jätte trevligt som alltid. Jag har alltid så skoj när vi träffas. Är så glad att jag träffade dig hjärtat :) ♥ Tack för en helt underbar kväll och tack för den goda maten ADAM!! ;) Dock mår inte min näsa helt 100, har så himla ont i den så det är inte sant :'( Men livet går vidare, och det är ingen ide och börja grina över en knäckt näsa hehe! Är man klantig så är man..


Puss och Kram //

17 april 2011 - Dag igår!

2011-04-17 / 12:37:57
Hej och hopp! Tänke skriva lite om helgen menas man kan :)
I fredags var jag, Nova och Elin in till Växjö för att shoppa grejor tills lördagen (igår). Gud så vi letade, fanns knappt något som man kunde tänka sig. Fyndade iallfall ett par skit snygga skor från din sko för 149kr, och så efter många om och men så hittade jag tillslut en svart enkel klänning från h&m även den 149kr, inga konstigheter eller för överdrivet :) Något man även kan ha till vardags efteråt och till svarta leggins blev det skitsnyggt! :) Nova var lite ledsen över att hon inte fick något, eller ja hon fick en marackas och hårspännen men det såg hon tydeligen inte på samma sätt. Utan det skulle vara något "stort" haha! ;) Hon leta och leta i alla påsar men nopp det fanns inget till henne som passa. Försökte lura henne med något gammalt klädesplagg men den lätta gick hon tyvärr inte på, haha! Men denna gången var det ju faktiskt JAG som skulle handla till mig själv. Sedan på kvällen när vi kom hem så handlade vi lite gottis till kvällen och hade familjemys, som varje fredag :) 

Bild på klänningen och skorna
 

Igår lördag så var jag ut med Elin och Amanda :)  Vi hade skit kul fram tills vi kom till växjö och lite skit hände. Men det är en världsligsak..
Dagen började redan halv 8 på morgonen då min kära dotter ville behaga sig att vakna, yey! Kunde inte somna om så hela familjen klev upp efter lite mys i sängen. Klockan gick och vid halv 2 så åkte vi till systemet och fixade två flaskor med vin, sedan blev det vidare till Elin menas Johannes och Nova åkte till Leos lekland vilket uppskattades otroligt från Novas sida, som alltid :) Willmer var fortfarande hemma men låg och sov när jag kom(Elins son) Men vaknade dryga timmen senare. Plutten när han vaknade och såg att jag var där så ropade han på Nova. "Nova, var är Nova?" frågade han.. och när jag sa att Nova inte var med blev han lite småledsen och sa "Nova" men en ledsen röst. Plutten då! ♥ Så gick vi tillslut och lämnade han hos hans mormor och morfar och vi gick och handla lite grejos som vi skulle ha till drinkarna :) Oj! Det drog ut på tiden och vi började inte fixa oss fören vid 4, haha segstartad?... Amanda plattade mitt hår och bara det tog 2 timmar. Vi var klara vid 6 tiden med skiten. Sedan satte vi igång och började parta :) Jag har nog inte haft så roligt eller skatta så mycket som igår på lääänge, trotts insidenten som hände. Men livet går vidare och det blir inte alltid som man tänkt sig allagånger. Men trotts det måste säga att jag hade en grymt bra kväll =D Tack Elin och Amanda för igår ♥ Det här har vi INTE gjort för sista gången. Detta var jag verkligen värd om jag får säga det själv ;) hehe. Bjuder på några bilder från igår :)









 

nej nu ska vi ut i solen och gotta oss i sandlådan en stund :) Heej då!

Puss och Kram //

11 april 2011

2011-04-11 / 20:29:00

I helgen har jag haft jätte skoj :) Hela familjen var ju ner till grannen och vi käkade gott och så drack jag och Sara lite vin och kollade på körslaget menas Nova och Johannes nöjde sig med saft och dricka (Nova drack saft dårå). Nej ett glas vin och trevlig sällskap är allt som behövs för att man ska få sin gråa vardag lite lysande :)

Idag har det inte hänt allt för mycket. När Johannes kom hem tog hela famljen en promenad i det fina vädret och så var vi en sväng till allbohus och kollat om dem hade några lägenheter men det hade dem ju så klart inte. Så vi gick runt på byn och köpte en glass till Nova och så gottade vi oss i solen. Vi hade 19 grader idag, helt underbart ju! Äntligen är våren här. Något jag reagera på idag var att en magnum, en vanlig magnum kostade 22kr :O Är inte det helt sinnessjukt? Aldrig att jag betalar så himla mycket för en sån glass. Herregud säger jag bara!!

Ikväll verkar jag få bli ensam uppe. Johannes skulle gå och vila 30 minuter men jag sitter fortfarande uppe själv och jag orkar verkligen inte tjata på han. Så jag får kolla på mamma byter bo, en unge i minuten och big brother själv idag då.. Men jag är rätt van så ;) hehe! 



Puss och Kram //

9 april 2011 - Jävla kärring & Nya vänner! :)

2011-04-09 / 13:34:27
Hej och hå kära blogg!
Det blir inte så mycket uppdateringar här då jag har lite annat och stå i och har inte riktigt tid med att skriva varje dag flera gånger om dagen. Men men nu kommer det iallfall ett inlägg :)

Vi var uppe tidigt hela familjen idag. halv 8 imorse klev vi upp och eftersom det är helt underbart väder ute så passade vi på och gå ut hela familj + katterna vid halv 10 sådära redan, dem är ju så himla knäppa så vi tänkte att dem skulle passa på och rasta av sig lite dock var dem inte lika villiga som vi ;) Men när vi väl var ute så träffade vi först på våran "kära och älskade" hyresvärdinna som sa att dem nya grannana (som flytta in i mellandagarna) skulle flytta och en ny ska flytta in. Vi ba jaha och inte har du sagt något till oss lixom då vi vela flytta ner en våning tills vi hitta en annan lägenhet :S men nej! Nu ska en annan flytta in där, jävla kärring jävel säger jag bara! Blir så jävla trött.. Så bara några minuter efter så kom grannen hem så vi började snacka med han om lägenheten och fråga han och sådär då vi trodde hon var lite virrig men nej då dem ska flytta. Sedan efter lite prat och så bjöd han in oss på fika så vi satt och prata en bra stund och sedan blev Nova trött så vi gick upp till oss igen. Men dem bjöd ner oss till sig igen lite senare, så vi ska ner dit igen runt 3 då hockeyn börjar. Killen ska jobba lite senare, men tjejen kommer vara hemma så vi ska göra henne sällskap menas han jobbar dårå :) Synd att dem ska flytta nu när man fick så bra kontakt med dem. Men så är det väll alltid! Men som tjejen sa, man kan ju hälsa på varann för det ;) Men förstår dem, vem fan vill bo här.. HOPPAS vi hittar något snart, vill fan inte bo här längre!! Men jag hoppas på en trevligt eftermiddag och kväll iallfall :)





Puss och kram//

6 april 2011 - Shopping :)

2011-04-06 / 20:15:28
Idag har vi shoppat lite :)
Det blev ett par nya skor till Nova, ett par vit/rosa tenniskor från din sko. Hade gärna köpt ett par converse till na, men eftersom det inte finns i hennes stolek så fick det bli dessa snyggisar istället.. Nova har även fått sin första elitserigehockytröja och napp (sin andra napp) ;) Växjö Lakers gick ju till elitserigen hära i förra veckan, så en tröja var ju ett måste nu när Johannes kan åka och kolla på dit i höst hehe! Vi var ute efter en rutchkana (stavning) men kom hem med annat istället ;) Så är det väll alltid?.. hehe! Nu blir det sveriges mästerkok, greys anatomy och big brohter sedan är det sängen som gäller :)















Puss och kram //

5 april 2011 - Städning =)

2011-04-05 / 13:28:14
Jahapp!! Då har jag och Nova damsuga, torka golvet och plocka i nästan 2 timmar idag :) Skönt och ha det gjort. Nu är jag helt slut, och det var Nova med tydeligen. Hon somnade på 2 rödaefter att vi var klara. Så jag fick lägga på mattorna och plocka undan det lilla som var kvar själv. Så idag VI varit duktig tycker jag. Det är visseligen lite kvar som disk och sånt, men det tar Johannes sedan när han kommer hem ;) Något ska han väll göra här hemma kan jag tycka ;) Så himla trött på att få göra allt själv hela tiden!! 
Men nu är det helt tyst här hemma. Funderar på om man kanske ska ta och gå och vila en stund eller vad man ska hitta på? Det blir så himla tråkigt när Nova sover, känner knappt ro i kroppen även om jag känner att det kan vara skönt och få vara ensam en stund. Men när jag väl är det är de inge skoj längre ;) Jo men jag tror jag gör det, går och vilar alltså. Herrå! :)


Puss och Kram //

4 april 2011 - KATTJÄVLAR!! :@

2011-04-04 / 10:10:30
Måste bara skriva av mig!!
Är så ledsen!!
Nu har någon av katterna förstört mitt sista vinglas :( Hade 8 vinglas när jag och Nova flyttade ner hit till alvesta, nu har jag inte någon kvar. Visst, det var lite mitt fel som ställt det lite dumt på diskbänken. Inte nog med det har Biffen förstört Novas doomoo. Är så jävla ledsen så det är inte sant! Ska försöka och laga den på något sätt, men ändå! Den kostar ju rätt mycket och eftersom Nova älskar sin sittkudde kommer vi få köpa en ny om den inte går och laga :( Så då är det 1500kr åt fanders. Kattjävel säger jag bara!! Är det inte nappar han äter upp så är det annat som är sönder :'(

Vi har prata lite om detta jag och Johannes och fortsätter det här så kan vi helt enkelt inte ha kvar honom. Tråkigt om vi ska behöva göra oss av med han bara för en "liten" grej som detta. Men detta måste få ett slut. Det går lixom inte, det blir för dyrt om vi ska hålla på köpa nya saker hela tiden bara för han ska försöra dem :/ Jag undra hur både Nova och Smulan kommer reagera då? Nova som älskar Biffen och så är Smulan och Biffen syskon. Vill ju inte göra oss av med båda två! Men känns som att det kommer vara det ända sättet om dem båda ska vara lyckliga båda två :'( jag kommer grina ihjäl mig! Älskar ju mina dumstrutar, och Nova kommer bli helt knäckt det vet jag!! Hoppas vi hittar en lösning på detta. Vill ju ha kvar dem båda två även om dem är lite mongo. 


<-- Hoppas jag kan laga dig!







Puss och Kram //

2 april 2011 - Mor och dottermys! <3

2011-04-02 / 18:21:03
Ikväll ska jag och Nova vara själva hemma för Johannes ska jobba hela kvällen från 19.00 :) Får se om man får turen och ha lite mor och dottermys tillsammans Nova eller om hon somnar såfort Johannes går utanför dörren, hehe ;)  ♥ Hoppas på lite mys med min underbara dotter hära med lite gottis i form av riskakor med äppelsmak (från småfolket) och lite annat smått och gott som vi har här hemma. Själv har jag köpt mig lite vin och rosevin som jag tänkte ta efter Nova somnat. Det var ändå bara 2 småflaskor med max 2 glas i, så fylla här blir det inte. Alkohol i Novas närhet ALDRIG, det skulle aldrig falla mig in!! Har även köpt mig en vinare fast alkofritt ;) Jag tycker faktsikt det är gott, även om det inte är alkohol i :) Bara för mysets skull lixom! Vad ska ni göra ikväll?? :)




Puss och Kram //