31 januari 2011 - Nappätare!

2011-01-31 / 11:28:35
Jag blir verkligen galen på våran ena katt. Biffen (den svarta) han äter upp Novas nappar!
Varför är det alltid HAN som ska vara vårt stora problem? Jag får kasta MINST 1 napp om dagen, vafan ska jag göra?! (ursäkta att jag svär). Det är ju svindyrt med nappar och jag har ju inte råd och köpa en massa nappar varje dag bara för idioten ska äta upp dem. Vet inte hur han får tag på alla nappar, vi lägger ju dem i en nappburk för att ha koll. Han kan väll omöjligt hoppa upp bara för att ta nappar? :O Vad ska jag hitta på för att han INTE ska få tag på napparna?! :S Ska man behöva lägga undan allt så det inte blir förstört. IDIOT KATT!!! Snart säljer jag han på ebay!!!

Lite tråkit bara att Nova älskar sina katter så himla mycket och skulle verkligen märka om en katt var borta. Ska säga att hon verkligen letar efter sina katter om dem inte är i samma rum som henne. Dem ska tillochmed sova med henne i sängen för att hon ska bli nöjd Så det skulle aldrig gå, tyvärr! :/ 

 
Det är han är boven i dramat!





Puss och Kram //

29 januari 2011 - Trevlig helg! :)

2011-01-29 / 18:54:28

Nu är det lördag och jag sitter här och väntar på mat =D
Ikväll bjuds det på kött, potatisgratäng med bea-sås och persiljesmör och så blir det även vitlöksbröd till. MUMMS!! Det blir tillochmed efterrätt idag. Inte illa va? Det blir frukt och glass. Enkelt men gott :)
Jag tänkte bara önska er en fortsatt trevlig helg :) Nu ska jag dra och käka, hej då!

Vad har ni för planer inför kvällen då, eller vad har ni hitta på?



Puss och Kram //

27 januari 2011 - Natten var hemsk!

2011-01-27 / 11:10:10
Oj, vilken natt!
Satt uppe och kollade på Bibliotekstjuven, och vid 12 skulle jag bege mig mot sängen... Trodde jag!
Då hör jag bara i från sovrummet hur Nova börjar gråta oh härja. NEJ!! Jaha, hon fick lite välling ihopp om att hon ska somna om. Men icke. Flyttade över henne till våran säng för ibland så brukar det gå lättare, men även det misslyckades. Åh vad ska jag göra? Klockan bara gick och Nova var otroligt bråkig och jag tappade nästan tålamodet, men inte så Nova såg. Klockan blev halv 4 och Nova bråkade fortfarande, varför? :O Jag var så jäkla trött att jag inte viste vart jag skulle ta vägen. Klockan blev närmare halv 5 och hon lugnade ner sig så jag iallfall kunde lägga mig på min kudde. Sista gången jag kollade på klockan var hon 04:45, så om hon somnade vet jag inte. Men vaknade inte av att hon skrek nå mer iallfall så jag antar det. Jag som är så lättväckt skulle märka om så en knappnål släpptes på golvet. Så jag tror hon somnade, skönt!!



Nova vaknade igen men denna gång var klockan 08.00.. Åh man fick runt 3 timmar sömn, toppen! Jag och låg och drog mig tills Nova skackade galler och ville gå upp ;) Så då var det bara och gå upp, tandpetare i ögonen och Nova som var på sånt strålande humör och är fortfarande! Tack hjärtat. Hade verkligen inte orka med att hon skulle vara bråkig hela dagen idag. Så vi har en liten solstrålde här hemma som står och busar på golvet och försöker ramla ner hos Karin tror jag genom att hon står och stampa i golvet (som när man trampar vatten) och jag sitter och slappar här en stund och små glor på våra bästa år och inväntar på att desperate housewives ska börja eftersom hon verkar vara så pass lugn och snäll :) - För övringt är det skönt att det har börja på vardagarna så även jag som missade hela året när Andra avenyn gick och Nova kom till världen kan se det :D NICE!! Så idag lider man av trötthet och huvudvärk, men det är sånt man får ta när man har barn :) 

TIPS!! Desperate housewives klockan 11:30 och sedan har vi ju OC klockan 14:35 på kanal 5 :) UNDERBART!!


Puss och Kram //

26 januari 2011 - Nya kläder till Nova :)

2011-01-26 / 22:46:44
Idag kostade Johannes på lite till Nova :)
En kjol och klänning från villervalla och så en efterlängtad cardigan och nappar från lundmyr of sweden. Kravet blev då att hela familjen skulle gå te ishallen ;) Vilket var överkomligt tycker jag. Haha! ♥  Kläderna va lite stora. Men vi köpte i stl 80 så hon har något att växa i :)

   


Och jag bara älskar kläderna! Vad tycker ni? :D
Gud vad jag älskar vissa affärer som finns här i Alvesta =D Man får verkligen beundra min älskling för smaken.


Puss och Kram //

25 januari - Klockan är efter 12 slaget ;)

2011-01-25 / 00:22:00
Jaha, klockan har slagit 00.22 och jag kan inte sova.. VARFÖR??

Jag hatar detta, jag är så jävla trött hela dagarna och bara längtar till kvällen så man kan få sova, men såfort kvällen kommer så tvär vänder det på en gång. VARFÖR? Jag är så jävla trött men när jag väl lägger mig ner för att slappna av och ska till och sova så blir mina ögon som stora bollar och jag är mega pigg. Jag blir så arg!
Är det en sådan period igen som ska komma? Jag orkar verkligen inte, helt seriöst.. Jag har Nova att ta hand om på mornarna, och hon är inte världens snällaste och vill sova lika länge som jag vill. Men jag får verkligen vara glad att hon är världens snällaste unge som sällan är till problem. Sällan jobbig och gnällig, tack och lov för det <3
Imorse tex så ville Nova vakna mellan 7- halv 8 (minst inte exakta tiden) och jag kunde knappt få upp mina ögon. Det gick bara inte, dem var som bly. 2 tandpetare hade varit till stor hjälp kan jag säga er ;)
Så jag gav henne lite välling först och sedan fick hon lite leksaker och så satte henne i sin säng. Eftersom hon sov mellan mig och Johannes inatt så vågade jag inte låta henne leka i våran sängen för då vet ju inte vad stollen kan hitta på ;) Men utan ett pip så satt hon där i typ 30-40 minuter och bara lekte för sig själv och verkade ha jätte skoj. Inge gnäll eller någon ting. Utan hon satt och skratta för sig själv där och verkade ha jätte skoj med sig själv. Ja, det kanske inte var så snällt gjort och låta henne sitta där, men hon gnällde ju inte så :) Och jag var ju vaken hela tiden även om jag inte orkade gå upp och kanske halv sov lite till och från.
Inte nog med det så när dem vaknar sådär tidigt så är det ju nattsvart ute :O Det är som att det fortfarande är natt, kanske är därför man är så trött om mornarna när stumpan vaknar? Vad vet jag!




Sedan måste jag även berätta vad som hände mig i natt, eller natt och natt klockan var lite efter 05.00..
Men för mig var det natt ;)
Jag var helt säker på att det var söndag idag, så jag vaknade till precis som jag brukar göra i bland när Nova sover mellan oss av ren reflex för att kolla att hon är okej, och så ser jag att Johannes inte ligger i sängen =O Vafan? Jag blev helt livrädd och gick upp för att kolla om han kanske hade vakna och inte somna om men det fanns inte en käft i lägenheten förutom jag och Nova. Jag blev jätte rädd, och mitt hjärta gick upp i 3000. Till jag kommer på att just fan det är ju MÅNDAG idag :P Så jag blev så rädd att jag började gråta tills jag fattade att det var ju MÅNDAG och inte SÖNDAG, och Johannes hade ju åkt till jobbet strax innan jag vaknade. PUST!!! haha jaa vad säger man? Sinnesförvirrad? haha!


Nej ni kära vänner, nu vaknade Nova också så nu är det dax och stänga ner för ikväll sedan försöka få i henne lite nattvälling och sedan försöka få henne och somna om.. GOD NATT :)


Puss och Kram //

24 januari 2011 - Januariestet (har tråkigt)

2011-01-24 / 21:41:40
JANUARITESTET

Har du under de senaste två veckor
:

Druckit alkohol? -  Nej.
Saknat någon du inte borde sakna? -  Nja inte direkt.
Hört någon snacka skit? -  Nee
Skolkat från skolan? -  Det var ett tag sedan jag gick i skolan
Hjälpt någon som har kärleksproblem? - nja
Pratat med en riktigt bra vän i telefonen? -  nee, inte via telefon.
Blivit irriterad på någon? - Oja.

Dig själv
Trivs du med ditt utseende? -  Det är väll tillochfrån.
 
Vad är din normala hårfärg? -  brunt
När fyller du år, och hur många år blir du? 8 januari, 21år
Vart vill du helst bo? - Ingen aning.
Redo för barn? -  Har redan en underbar dotter, men fler Nej! Vill inte ha mer barn just nu. Jag är nöjd över att vi har Nova :)
Redo för att flytta hemifrån? - Det var längesen jag flyttade hemifrån.
Använder du linser eller glasögon? -  inget av dem

Pengar
Tjänar du egna pengar? - Räknas mammapengar? ;) isåfall ja!
Hur mycket pengar går åt per månad åt kläder? - Det är olika.
Gillar du allt du köper? - Nej! 
Hur mycket pengar tror du att du lagt ut på hårprodukter? ingenting denna månad.
Sparar du till något? -  Japp, varje månad sparar jag några tusen till mig själv och så sparar jag och Johannes 200kr var till Novas sparkonto :) Sparande är viktigt tycker jag! Man vet aldrig när man behöver extra pengar..  
Har du pengar på ditt konto nu? - 120kr ;) och sedan en massa på sparkontot.
Hur mycket pengar har gått åt till alkohol den senaste tiden? Ingenting.
Betalar du allt du behöver? -  Yes det gör jag :) Köper aldrig något om varken jag eller Johannes inte har pengar. Då får det vara tills vi har pengar :)



Puss och Kram //

19 januari 2010

2011-01-19 / 22:18:11
Hur kan man vara så oansvarig? Jag blir så jävla förbannad, ursäkta ordvalet men det finner inga ord över detta. Det är inte alla som ska vara förälder, det märks klart och tydligt!!! :@ Sånt här gör mig så himla ledsen, jag blir helt ärligt tårögd.


LÄS LÄNKEN!!:
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8433541.ab



Puss och Kram //

19 januari 2011 - ONSADAG!!

2011-01-19 / 13:13:07

 

Ondag:
Har igentligen ingenting och skriva om. Detdär med att blogga, det blir bara tråkigare och tråkigare för varje inlägg. Känns som jag inte har nå vettigt och skriva om.. Känns som att man ibland måste skriva bara för att, även om det blir tråkigt eller inte. Det känns även som man skriver helt för sig sjäv och att ingen läser. Har jag fel? Så varför fortsätter jag skriva/blogga? Ja, den frågan har jag ställt mig gång på gång. Men igentligen inte fått något vettigt svar på. Utan bara fortsätter! Så varför fortsätter jag blogga om det nu är så himla tråkigt?
Svaret på frågan kommer jag nog aldrig komma fram till tror jag, utan jag bara fortsätter ändå.


Dagen idag:
Tänk det är redan ondag idag, kan inte förstår att veckodagarna går så fort. Dem bara flyger i väg utan att man igentligen förstår vad man gör om dagarna och vips så är det en ny vecka igen utan att veta ordet av det. Ja, jag är ju visseligen hemma med Nova och vi busar och leker hela dagarna om det inte är som idag, hon helst vill leka helt ensam. Men ibland kan hon ropa och då dugen man ;) Jäkla unge asså, haha. Annars är det stort sätt samma vi gör hela dagarna. Inte minst nu när vädret är skit och snön är näst in till borta, så ut och leka i detta väder nu det är ju lön löst :( Ända som finns är slask och lera. Inte så trevligt direkt. Sedan var de ju det där med lekplatser, det finns ingenstans. Eller nu ljög jag för er, men det finns EN och den är såklart på ANDRA SIDAN av Alvesta, JIPPI!!!? Och jag hittar inte ens dit, bra va? haha! Vet bara att det ligger en där efter att jag och Elin träffades första gången och vi var ute och gick en sväng då. Så vad kan man hitta på idag då? Jag lider av huvudvärk idag, och har gjort nu i 2 dagar UTAN att det vill ge sig. Så det kanske börjar bli dax och ta en huvudvärkstabell nu? Det börjar bli ganska så jobbigt och humöret utöver det ska vi inte ens tala om =P



Usch det är nog vädret som gör sitt tror jag! Men Nova verkar inte lida av det. Just nu sitter hon och kollar på barnprogram och jag njuter just nu av att det är lungt här hemma och passar på och sitta här vid datorn menas man kan :) Ska snart ta och fixa lite lunch åt henne, och snart kommer även Johannes hem. Då ska jag nog ta och vila en stund med Nova tror jag :) Hoppas ni får en underbar dag iallfall.
Vad ska ni hitta på??



Snart börjar även Nova på dagis :O Nu efter 17-månader är det snart dax och säga ajdö till min lilla prinssesa för dagis varje dag och jag, vad ska jag göra? Jo skriva in mig på arbetsförmedlingen och hoppas på nå jobb om inte så ska jag väll börja plugga igen om det inte ger något resultat.. Vi har inte fått en dag änu så än kan jag pusta ut ;) men har angett från och med den 31 januari så vi kan ju bara hoppas det kommer en tid och dag snart så man väl kan börja planera dagarna lite. Ska även börja inhandla lite saker till Nova som hon ska ha med till dagis varje dag :) Jag har redan seperationångest även om dagen D inte är här änu. HUR ÖVERLEVDE NI FÖRSTA DAGEN/TIDEN NÄR NI SA HEJ DÅ TILL ERA BARN?




Puss och kram //

12 januari 2011 - Våran kärlek är oslagbar! ♥

2011-01-12 / 12:48:16
Idag har jag och min älskade Johannes varit tillsammans i 1 249 dagar, 41 månader, 3år och 5 månader :) Vi har även varit förlovade i 1år och 5 månader idag :) ~Älskar dig så otroligt mycket hjärtat! You are my life~
   
                                                        

  • Aldrig har jag mött en människa lika fin som dig.
    Med dig ramlar alla pusselbitar på plats.
    Jag trodde jag var lycklig innan jag träffade dig.
    Men JAG hade så fel.
    Nu vet jag vad sann lycka är, och vad äkta kärlek innebär!
    Tack älskade du för att du gett mig mitt liv åter en mening.
    Tack älskade du för att du alltid finns hos mig.
    Tack älskade du för vår underbara dotter du gav mig.
    Du är bara för underbar! Du är mannen i mitt liv ♥
    ... Det vet jag nu!
    Jag älskar dig idag, igår och förall framtid!! ♥



    Puss och Kram//

11 januari 2011 - ..En dag med Elin och Wilmer <3

2011-01-11 / 11:50:31
Just nu sitter jag och bara njuter av en latte såhär på lunch-timmarna. Jag bara älskar min Tassimo =D

Igår
umgicks jag och Nova med Elin och Wilmer hela eftermiddagen hemma hos dem =) Vi åkte hem mot halv 7 tiden ungefär, då Johannes kom och hämta oss :) Jag hittade inte hem så jag vågade inte chansa när det ändå var så sent och mörkt ute. Ni vet, det ser ju inte likadant ut på dagen som det gör på kvällen ;) Vi hade lika trevligt som vanligt! Mycket skratt och prat om allt mellan himel och jord. Ungarna lekter så fint tillsammans, och oj vilken skilnad det är på dem små trollen. Wilmer är lång och Nova som är kort och nätt, ändå är inte skilnaden så stor i åldern på dem små trollen. Nej jag hoppas vi gör om det snart igen :D Alltid lika trevligt när man träffar dem <3 

                                                                                                             

Idag
händer det nog inte allt för mycket. Håller på tvättar, suck! Men även sånt måste ju göras. Har precis börjat så det är väl dryga 3-4 maskiner kvar! Men måste få bort allt nu. Har dragit ut på det nu i några dagar, så nu behövs det tvättas! :) Vad ska ni andra göra då?


Puss och Kram //

10 januari 2011 - Det tar...

2011-01-10 / 11:52:29
Det tar 7 sekunder för maten att passera från munnen till magsäcken. Ett hårstrå kan hålla 3 kg. Längden på en penis är 3 gånger längden på tummen. En kvinnas hjärta slår fortare än en mans. Kvinnor blinkar 2x så mycket som män. Vi använder 300 muskler bara för att hålla balansen när vi står. Kvinnan har läst hela texten. Mannen tittar fortfarande på sin tumme... Återanvänd om detta gjorde att du ler :D



Puss och Kram //

9 januari 2011 - En underbar kväll! <3

2011-01-09 / 13:17:15
Sådär ja! Kvällen blev räddad.. Inge snack om det!

Jag som varit lite depp sedan igår gick in och la mig för jag orkade inte vara vaken och vara små ledsen under hela min födelsedag och så tänkte jag även passa på menas Nova ändå sov middag. Så menas jag vilade/sov så åkte min älskade iväg och greja för sig själv. Jag vaknade runt halv 4 och Nova hade förstoss vaknat, inget jag märk av tydeligen. Men när jag väl kom upp luktade det ägg i HELA huset. Jag tänke bara vafan håller han på med. Sur som jag var tänke jag inte ens på vad han skulle göra. Johannes som satt och greja för sig själv med räkor, sallad, ägg och formbröd och massa annat gott och hade även en kamp med katterna som mer än gärna ville vara med. Jag röck bara på axlarna och fattade ingenting!! Men skattade för mig själv över att katterna var som tokiga :P Lite humor var det faktsikt!
Till sist sa han bara: "Nu är förätten klar."
Förätten? Då har han, min underbara, söta och goa älskling gjort räkmackor med massa mums på :) Inte nog med det hade han köpt vin, som visseligen smakade skit. Men det är en annan historia det (tanken som räknas). Sedan hade han ordna till med varmrätt som var marinerad fläskfile, potatisgratän, massa sallad och så bearnaisesås till. Kunde det blivit bättre? och ojojoj så gott det var! Allt bara smälte i munnen. till "efterätt" hade han köpt ost och kex (som jag älskar) och så ett vitt vin till, vilket heller inte smaka så jätte bra, den hade en förstark smak av alkohol, så den uterslöt vi båda. Men det fanns dricka, och det gick lika bra det då en liten fisunge vägrade sova den tiden som hon skulle. Så hela familj satt och mös i soffan :) Och jag fick en underbar slut på dagen. FAMILJMYS I SOFFAN!! Jag kan inte annat än att säga att jag ÄLSKAR min familj så otroligt mycket. OCH TACK ÄLSKLING FÖR EN UNDERBAR MIDDAG. Du är bara för bäst! <3





PUSS OCH KRAM //

8 januari 2011 - GRATTIS ALEXANDRA!!

2011-01-08 / 12:49:35
Det känns inte alls kul idag!!
Idag är det den 8 januari. Vilket betyder att jag fyller 21år idag. GRATTIS TILL MIG! :) Men fira blir det inte så mycket av. Dels för det inte ens känns som jag fyller idag, och sedan för vi bor ju somsagt 40 mil i från alla så ingen kan komma på en fika. Tråkit! Men det är väll sånt man får rätta sig efter. Nu känns det bara så meningslöst och ha flyttat så långt bort med tanke på att man inte får någon sällskap, inte ens på sina egna födelsedag.
Mamma, Gunnar, Mikke och Pontus åkte för dryga timman sedan. Ska jag vara ärlig känns det så tomt när dem åkte så jag ville nästa be dem stanna kvar. Men då Gunnar jobbar natt i morgon så gick det inte :( Så nu sitter man här igen, ensam och övergiven. Ingen tårta, presenter eller umgänge. BOORING!! Så nu till allt. Vad ska man hitta på? Johannes är lika rolig som vanlig och spelar. Nova sover middag och jag sitter här för att inte ha tråkit! Eller ja, jag har ju tråkit. Men ni fattar nog vad jag menar. Måste ju fördriva tiden med någonting. Jag har haft så kul dessa dagar som mamma och dem varit här, och med en handvändning när dörren stängdes så kändes allt värdelöst igen. IDAG FYLLER JAG ÅR, och jag är ledsen på min egna födelsedag. Komiskt va?! Jag ska erkänna att jag har haft många dåliga födelsedagar under min uppväxt, men denna knäcker nog allt.

Ska ge er 5 saker jag tycker har varit kasst med mina födelsedagar:
1. Jag får alltid julklappar och födelsedagspresenter i en och samma. (vilket jag visseligen uppskatta nu på senare år) 
2. Ingen har haft varken penger eller tid och besöka mig då det varit så nära inpå julen och många har jobbat.
3: Fick knappt en blomma när jag fyllde. Alla kom på fika, men presenter eller blommor fick man inte.
4. Har nästan varje år börja mina födelsedag med att börja i skolan.
5. Har nästan alltid varit ensam på själva födelsedagen. Kalas blev det på helgen efter jag fyllt! (om man inte fyllde på en lördag lr söndag)


Så klockan är 12:48, de är den 8 januari och det är lördag! Vad ska man hitta på idag??!





Puss och Kram //


4 januari 2011 - En trisst kväll!!

2011-01-04 / 22:08:16
Jaha... Här sitter man helt ensam och har gjort det ett tag. Men hänga läpp är ingen ide och göra. Jag börjar bli rätt van nu. Johannes sover sedan 1 timma tillbaka, och Nova har sovit till och från hela dagen och nu sover hon nog för natten. Hon mår inte så bra :( Hon vill varken äta eller dricka, har fått i henne lite vatten och en babyjucie idag och dryga 3 skedar med köttfärsås och spagetti. Hon har inte spytt idag, tack och lov men hon har fått tillbaka febern. Pluttan! Att hon ska vara sjuk nu när alla i från Köping ska komma :( Hoppas hon är piggare i morgon. Så här kan vi ju inte ha det! Men hon blir väll pigg när (sin) mormor och Gunnar kommer och härjar ;) Hon brukar ju bli pigg då.. Det såg vi ju bara i veckan när vi var där, då ville hon ju knappt sova, haha! Men men.. Klockan börjar närma sig 10 och jag vet inte om jag ska gå och sova, eller om jag ska fortsätta sitta uppe en stund. Är inte direkt trött så.
Imorgon kommer ju somsagt mamma, Gunnar, Mikke och Pontus hit till Alvesta och dem kommer stanna fram tills på lördag :) De kommer ner hit för att fira min födelsedag som är på lördag och sedan för att se hur vi har det här nere i skithålan =D Det ska bli super kul, även om det inte var så länge sedan vi träffades. Men nu är VI på hemma plan och slipper åka. Vilket Johannes tycker är super skönt! Det tar vi både tid och på krafterna och köra fram och tillbaka varje gång. Nej ska man kanske ta och spela lite the sims, eller ska man sova? haha, kan inte bestämma mig, då jag inte är trött eller har lust och gå och sova änu. NEJ jag kommer nog stanna uppe, iallfall ett litet tag till :)




Puss och Kram //

4 januari 2011 - Därför älskar vi killar!!

2011-01-04 / 11:53:59


Därför älskar vi Killar! 
Sättet de ser ut när de kliver ur duschen med en 
handduk slarvigt knuten runt höften, 
De där djupa rösterna de får på morgonen, 
Rufsigt hår när de precis är nyvakna, 
Sättet de så sexigt tar av sig tröjor och skjortor, 
Att de direkt förlorar ca 75% av sin hjärnkapacitet när 
vi smeker insidan av deras lår, 
Att de hur lätt som helst kan få oss på bra humör 
bara genom att titta på oss med hundögon tills vi börjar le, 
Den där otroligt sköna känslan när de kysser oss på halsen, 
Sättet de sätter händerna mot våra höfter och går bakom 
oss när vi ska gå igenom ett rum fullt med folk, 
Sättet på vilket våra händer känns så otroligt små inuti deras, 
Det där gulliga, frustrerande ansiktsuttrycket de får 
när de försöker få av bh:n utan att lyckas, 
Hur de erbjuder oss att låna deras jackor - trots att de bara har en 
T-shirt under och det är jättekallt, 
Hur de ser ut som små barn när de sover,trots att de är hur tuffa 
som helst när de är vakna 
Dom är helt enkelt underbara


Puss och Kram //

3 januari 2010 - Nova är/var magsjuk :(

2011-01-03 / 11:40:08
Vilken mardröms natt!
Allt började vid 23.00-tiden igår kväll när jag och johannes satt och spelade lite, jag satt och spela the sims 3 och Johannes spelade sitt nya NHL 11 som han fick av mamma, Gunnar och Pontus i julklapp, helt plötsligt hör vi Nova bara skrika inne från sovrummet. Jag blev ganska rädd så jag sprang dit på direkten. När jag kommer in i sovrummet sitter hon där i sängen, helt nerspydd och jätte rädd. Hon har ju inte spytt på jätte länge så jag förstår henne. Aha, då var det dax att byta sängkläder i sängen, tvätta av Nova och byta kläder på henne. Sedan sätter vi oss ner i soffan igen.. TILLS.... Det går kanske 20 minuter sedan kommer världens spy attak IGEN! Då kom det över typ hela Johannes och lite i soffan. Jaha, då var det bara och börja samma veva igen, tyvärr dröjde det inte många minuter till jag var nersolkad, tur kom det bara på mina ben, men iallfall. Kan säga att det inte var det mysigaste jag varit med om. Nova som var helt förstörd och rädd och på samma gång skämdes hon nog lite. Men vi förklarade lungt att sånt här händer och det är ingenfara. Vad säger man lixom??

Nova som vägrade lägga sig i sin säng igen låg på Johannes bröstkorg fram till att hon somnade. Vi plastade in hela sängen UTEFALL. Jag vet inte när jag somnade, klockan var väll runt halv 2 sista gången jag röck till av att jag trodde Nova skulle kräkas ner allt igen. Jag röck och vaknade till flera gånger i natt. Antligen hostade bara Nova, eller så var det Johannes som lät en massa. Så ja! Natten har varit hemsk även om den kunde varit värre! JAHA, då har Nova fått sina första magsjuka nu då :( 
- Men jag är så glad att det här hände hemma och inte i bilen på vägen ner till Alvesta igen. Då hade det inte blivit roligt. Men idag verkar Nova lagom pigg igen. Hon är lite seg, men inga flera spyor har kommit upp iallfall :) SKÖNT DET!! Så det blir en mysdag med Nova hela dagen idag :) Johannes ska jobba över så man vet aldrig när han kommer hem! Men vi ska försöka ha det roligt iallfall.


Puss och Kram //

1 januari 2011 - Gott nytt jävla år?

2011-01-01 / 12:46:51
Gud så besviken och ledsen jag blir. Ja men faktsikt!
Är det så jävla svårt och skriva GOTT NYTT ÅR, eller GOD JUL ja, vilket som till någon? Är det så jävla jobbigt? Jag skickade några sms till mina såkallade nära och kära, skrev på facebook och på bdb och önskade alla gott in för det nya året, men fick knappt ett skit tillbaka :( Eller ja, okej jag fick några få sms tillbaka. VILKET JAG TACKAR SÅ MYCKET FÖR =) Men jag menar, hur jobbigt är det och skriva tex gott nytt år tillbaka när man får ett sms? Och det lustiga av allt är att jag skickade inte sms:en eller nå sånt klockan 00.00 för då hade jag förstått att det inte kom fram något, så det kan inte bero på det heller. Blir så besviken över vissa!! Nu ska jag ta bort allt jag har, orkar fan inte med skiten längre. Bdb uppdaterar jag inte längre och bloggen är bara tråkig så jävla tråkig. Facebook? Jaa det får väll vara kvar. Om jag orkar med det vill säga. Statusuppdatering? Nja, det visar sig! Just nu känner jag baraa att det är så jävla lönlöst. Vilken början på det nya året. Man känner sig knappast bortglömd och övergiven av dem man trodde stog en nära :'(


Puss och Kram //