23 oktober 2011

2011-10-23 / 20:37:19
Senast jag skrev här var den 10 September. Det är en tid sedan nu, det är redan slutet av Oktober och imorgon är det endast 2 månader kvar till julafton. Jag har hunnit med mycket medans jag inte seta här och uppdatera mig. Har jobbat som en galning i 5 veckor på ett äldreboende här i Alvesta, jätte trevligt ställe faktsikt :) Har väll varit lite jobbigt för Nova att jag inte varit hemma så mycket, det har blivit mycket att jag åkt och lämna henne på dagis vid halv 7 på morgonen och sedan kommit hem när hon lagt sig eller så har jag kommit hem sent på kvällen (22.00) menas hon sovit eller jobbat hela helger och sena kvällar på det, lite trist för henne men det går nog över :) Tyvärr är det sånt som måste genomgås också imellanåt.

Mitt liv är i full rulle hela tiden och det är inte mycket man hinner med nu mera, mycket man skulle vilja göra men det är alltid något som kommer upp. Familjen och jobbet har varit ett prio just nu.
Det blir nog bättre nu när skolan börjar igen och vardagen blir som normalt ett tag framöver. Jaja, nu vet ni att jag lever iallafall :)
I veckan passade jag på och mysa med Nova lite extra nu när jag varit borta så mycket och slutade tidigare (vid 4), så vi köpte en mindre pumpa som hon promt skulle ha och skar ut en liten figur av den. Nova tyckte den blev jätte tuff och beundrar pumpan dagligen, speciellt när det är ett ljus tänt i den :) Så vi ska ta och köpa en till och göra om det närmare halloween hära. Höstfint och dant tycker jag, hehe!



Nej nu skiter jag i och skriva mera, ska in och sätta på en film och sedan sova. Upp tidigt imorgon och in till Växjö och the hospital för lite undersökningar. Hoppas ni har det bra och att vi snart ses igen här på bloggen.

Puss och Kram //