10 september 2011 - BLOGGPAUS (!?!?)

2011-09-10 / 20:02:12
Hej "kära" blogg!!
Jag är rätt inaktiv just nu så jag kan väll säga att jag har tagt en bloggpaus, det finns annat i livet än att blogga till ingen nytta. Jag kommer väll och går som jag vill och har tid framöver, det finns ändå viktigare saker i livet just nu.. Så vänta inte i onödan, det kommer nog inte upp så många inlägg just nu i all denna stress. När det väl kommer är det för det hänt något speciellt eller jag helt enkelt har tid med detta. Som sagt, det finns ju annat i livet som är mycket mycket viktigare än dator. Jag har inte seta vid datorn på en vecka och jag saknar den inte :) Jag har min underbara familj som roar mig bättre. Så nu vet ni. Jag lever, men skiter i denna ett tag framöver!!

Vi hörs och syns när det finns tid till det =)



Puss och Kram //

3 september 2011 - kräftmys och trottsålder

2011-09-03 / 20:13:21
Jag är inte död och jag har inte direkt glömt bloggen. Men under denna vecka har vi haft helt annat och göra.
Vi flyttade ju i torsdags och har där med varit fullt upptaga med det :) Vi har börja kommit i ordning nu och köksbordet och kökstolarna är in oljat och ska nu torka i 24timmar, skoj!! Snart har vi ett komplett köksbord som vi kan använda :D Sedan är inte datorn prio heller, vill gärna umgås med Nova då vi har så långa dagar i skolan och mycket läxor, som ni säker förstår. Jag gör allt för Nova och vill hellre ägna min lilla tid åt henne än göra annat :) 

Ikväll ska JAG äta kräftor för mig själv då Johannes inte äter det, så fort Nova har somnat så ska jag ta och värma upp dem. Just nu sitter jag ute på balkongen för det är enda sättet för att få bra uppkompling på mobila bredbandet. När vi satt inne tog det mig 14 minuter och logga in på min internettbank, det kallar jag segt ;) Neej ni det var en snabb bloggning nu ska jag in och trösta mitt lilla hjärta och försöka komma på en bra lösning för att hon inte ska ta av sig blöjan och försöka få henne och somna sedan jag kan få njuta av mina färska kräftor som jag har står och väntar =D SOM JAG HAR VÄNTAT!!





Puss och Kram //