31 december 2011 - Sista inlägget för i år!

2011-12-31 / 11:36:05
Nu börjar 2011 lida mot sitt slut och 2012 är på ingång.

Vad har nu hänt under året?? Jo..
År 2011 har varit ett år med otroligt mycket kämpande och känslor. Ett år där det innebar en stor omställning i livet på både gott och ont. Det har varit jobbigt, tufft och helt upp och ner vänt. Man inser snabbt vad man saknar ibland och folk som inte alltid förstår. Men även så har år 2011 har varit ett he...lt fantastiskt år med så många nya underbara vänner som är helt fantastiska. Tack att ni finns ♥ Flera nya städer är upptäkta och jag har blivit så mycket starkare som person. Jag har börja plugga och livet ser mer eller mindre ljus ut trotts dem mörka gränderna som gömmer sig i hörnen. Nu ser jag bara frammåt och fokuserar på familjen, vännerna och skolan. Sedan får tiden utvisa vad livets mening innebär :)
År 2012, här kommer jagGOTT NYTT ÅR KÄRA LÄSARE!



Puss och Kram //

19 december 2011

2011-12-19 / 13:18:06
Nu var det ett bra tag jag skrev ett inlägg IGEN och kom nu på det i ensamheten här hemma medans Nova ligger och sover middag. Man kanske skulle ta och uppdatera lite eller vad säger ni??

Ja, vart ska jag börja? Det är så mycket som hänt och tiden har då aldrig räckt till. Man får vara glad att jag hunnit andas mellan stressen, inlämningar, betygssamtal (som endast varit bra), hemmet och livet som mamma. Det har inte varit lätt kan jag säga er. Men man kämpar så gott det går. Men nu närmar sig julen med stormsteg och jag har... Tro det eller ej, JULLOV! Det var inte i går man kunde säga ordet jullov. Även sötaste Nova har sitt första jullov från dagis och veckan är fullspäckat ända fram till jul förutom idag. Imorgon väntar ULLARED med fina flickor och jag ska äntligen få vara lite barnfri. Det var för länge sedan nu så detta ska bli skönt. Handla det sista inför julafton och bara ro om mig själv om man kan säga så.

Vad händer under våran jul??
Vi kommer fira julen här hemma i Småland och min familj från Köping kommer ner och firar den tillsammans med oss. Det var ingen mening för oss och åka upp i år igen då Johannes jobbar även detta år i mellandagarna och Johannes föräldrar jobbar under julhelgen. Så meningen att slänga ut 2000kr fram och tillbaka är ingen ide. Då kan man göra annat roligt för, tex åka till Ullared ;) Så istället kommer julen finna sig hemma hos oss. Mysigt!

Vad ska man mera skriva?? Usch har blivit så himla dålig på detta, helt galet.



Puss och Kram //