26 maj 2011 - Köping i helgen

2011-05-26 / 10:00:38
Om några timmar så ska vi sätta oss i bilen och börja åka upp mot Köping, 40 mil och dryga 5 timmar i bil väntar i dag. Men man har något att vänta sig :) Har sett fram emot denna helg så mycket. Hoppas den blir lyckad! Helgen bjuds på Köpingsfesten/köpingsyran och min bror som fyller 20år <3 Träffa massa goda vänner och ha det allmänt mysigt med familjen. Vad kan gå fel? ;)
Allt är mer eller mindre fixat och klart här hemma. Jag och Nova är klara sedan länge då Nova var en pigg liten dam i morse. Men vad gjorde det när solen lyser. Den ända som fattas nu är min kära Johannes som slutar runt lunch idag :) Sedan är det bara klart för att börja köra. Äntligen har han ledigt en heeel helg utan massa jobb, han tog tillochmed ledigt för morgondagen, JIPPI!! Men ja, lyckan kommer väll tillbaka då han ska jobba HELA nästa vecka. Så denna helg ska jag och Nova bara njuta av att ha han hemma :) <3

Ha en underbar helg allesammans!
Vem vet, vi kanske ses i helgen ;)




Puss och Kram //
(bild saknas)

23 maj 2011 - Hela veckan lång!

2011-05-23 / 09:10:55
Denna vecka blir härlig :)

Måndag: Ändrade planer, idag ska vi träffa bästa Elin och Wilmer <3 Äntligen får Nova träffa sin älskling som hon har tjata om i dagar nu!
Tisdag: Läkarbesök med Nova inne i Växjö
Onsdag: Packa och städa
Torsdag: Ordna med katterna, Greja och packa det sista för runt lunch börjar vi åka mot Köping :D *LÄNGTAR*
Fredag:
KÖPINGSYRAN BÖRJAR och Mikke fyller 20år :) <3 GRATTIS HJÄRTAT!
Lördag: KÖPINGSYRAN, träffa vänner och mysa med familjen SÅKLART! <3
Söndag: Åka hem mot Alvesta igen..  


ÄNTLIGEN HAR JOHANNES EN HEEEL LEDIG HELG och det ska "firas" med att åka till Köping och vara på Köpingyran! :D Jag ser fram emot denna vecka för den kommer gå så fort och vi har fullt upp hela veckan förutom idag.



Puss och Kram //

21 maj 2011 - Våryra i Alvesta

2011-05-21 / 19:06:57
Idag var det Alvestas våryra och såklart gick vi ner för att kolla runt lite :) Hade hoppas på att få se åsnan, hästen och lammet. Men de var inte där :( haha men se sånt fynd jag hitta... En Villarvalla klänning till Nova för ynka 20kr på Lillabus (en barnaffär i alvesta) ;) Inte illa!! Anledning till det låga priset var att de är lite lila fläckar som knappt syns mer än den under armen, fläckar som även kan försvinna i tvätten.. Toppen som dagisplagg och 20kr vad är det lixom?! :O Dem hade även stor utförsäljning på mängder av kläder från villervalla ifrån hösten -2010s kläder. Men det var väll det ända som var något att hurra över, resten var ju skit trist så vi åkte in till Växjö för att slå ihjäl lite tid. Inge fynd där inne men tiden försvann :)

Just nu längtar jag bara tills torsdag så vi kan åka hem till Köping igen, det var ett tag sedan nu OCH det är ju Köpingsyran den helgen. SMUT!! Så Nova kommer få åka karusell och få massor av saker, som alltid ;) Lite bortskämt, ja men visst!!




Uppdatering: Fläcken gick bort!! Så en helt ny tröja från villervalla fick jag för endast 20 just pga fläcken;) Det är INTE ILLA!!

Funderar starkt på att beställa dessa små skönheter här under till min älskade unge. Hur söta är inte dessa? Jag tycker dem är hel härliga! Hade gärna köpt dem själv om det fanns (?!) Dessa finns i Rosa och marin och du hittar dem på www.babyshop.se

                                                         



Puss och Kram //
 

17 maj 2011 - En tanke till Kendji

2011-05-17 / 13:23:02
110120 - 110515 Vila i frid Kendji

Den finaste ängel har fått sina vingar, över himmel och rike vi hör klockorna klingar. När du i våra tankar finns idag, far en våg i våra hjärtan och får ett slag. Du har lämnat ett spår vid havets strand, men var inte rädd för vi går hand i hand. Vi tänder ett ljus för dig i led, för vi kommer minnas dig i all evighet <3





Puss och Kram //

14 maj 2011 - KOSTAOUTLET!

2011-05-14 / 17:41:26
Idag har vi varit i Kosta och på deras kostaoutlet. Grymt mycket saker och man hade gärna köpt hela butiken om jag hade vela, dock sparade jag in väldigt mycket än vad jag behövde igentligen men fick ändå rätt mycket för en liten slant om jag får säga det själv :) Tillochmed Johannes är nöjd, då är det bra.. Jag köpte bara polan o pyret kläder samt ett par strumpor från lundmyr of sweden.. Hittade ett par grymt snygga shorts från Tommy Hilfiger samt ett par jeans från repaly & son, men köpte aldrig dem då dem var förstora för min lilla tjej :( Men vi ska dit flera gånger, så får shoppa på mig mera då =D GILLA!! Gjorde ett riktigt bra kap har jag insett nu efter vi kom hem och jag räknade in allt på miniräknaren, hehe!
 



JAG ÄLSKAR OCH SHOPPA, SPECIELLT NÄR DET ÄR KAP!! <3<3<3




Puss och Kram //

13 maj 2011 - Min helg!

2011-05-13 / 09:44:33

Fredag:
Johannes jobbar till halv 2 och kväll blir det mys med familjen ♥
Lördag: Johannes ska förmodligen jobba hela lördagen så jag hoppas på fint väder så jag och Nova kan vara ute och leka hela dagen :) 
Söndag: Vi ska lägenhetsvisning i "centrum", och efter det ska vi träffa Elin och Wilmer(?) :) ♥

- Det var min helg! Vad ska ni göra?


Puss och Kram //

10 maj 2011 - Utedag!

2011-05-10 / 22:06:01
Idag har det varit ett helt underbart väder :) Varmt och soligt precis hela dagen, och det är fortfarande varmt även om solen gått ner. Jag flyter nästan bort känns det som! Jag och Nova har varit ute nästintill hela dagen idag. Vi har lekt i en lekpark på andra sidan Alvesta och sedan tog vi en skön promenad runt hela Alvesta :D Hett och underbart! Vi gick även och mötte älskling på jobbet när han hade slutat, så även han fick en skön promenad hem :) Visst är jag snäll? Ja, jag fick ju för mitt gå runt hela Alvesta och vara snäll. Nu ser jag ut som en vandrande kräfta, tyvärr.. Det är inte alls snyggt må jag säga! Hade inte de bästa linnet för en snygg bränna om man säger så. Men jag ska inte säga så mycket. Jag och Nova har haft en jätte mysig dag ute i solen och det är ju iallfall huvudsaken :) Och min unge är nog den smartaste jag var.. Idag när vi var på willys för Nova skulle få en glass så ratade hon glassen och valde vatten istället. Smart val måste jag säga! :) 





Nej nu ska jag mysa ner mig i soffan och kolla på big brother, sedan blir det sängen för min del.





Puss och Kram //

8 maj 2011 - Framkallning av bilder från fujidirekt.se

2011-05-08 / 20:22:10
Nu har man beställt hem en jäklans massa små bilder och förstoringar i olika stolekar. Nu var det ett bra tag sedan vi beställde hem något så det blev ganska många bilder denna gång, men det är ju härligt med massa bilder! Det ska bli skoj när dem kommer. Jag älskar bilder och älskar och framkalla dem, även om det var några månader sedan nu ;) Så snart blir det lite nya bilder i ramarna här hemma. Inte alla men några samt lite nya förstoringar på väggarna, ME LIKE!!

Jag beställer mina bilder ifrån
http://www.fujidirekt.se/ 


Puss och Kram //

8 maj 2011 - Svar på kommentar..

2011-05-08 / 09:11:29
Nova om 2 april 2011 - Mor och dottermys! <3:
Skitsnygg blogg! Hur ofta brukar du uppdatera den?



Svar till "Nova" eftersom hon inte hade någon blogg:
Fört får man börja tacka så mycket! Det var skoj att höra. Och så, hur ofta brukar du uppdatera din blogg?... Hum, ska vi se om jag fattade frågan rätt..  Men nu har det blivit lite oftare än vad det var för ett tag sedan. Men några inlägg i veckan blir det. Om man ska säga antal så säg snitt 5 gånger i veckan då :) Brukar bli mer ibland, och mindre ibland. Det är helt olika på orken, tiden och lusten :) 




Puss och Kram //

7 maj 2011 - Betesläpp

2011-05-07 / 16:33:26

Idag har var vi på betessläpp!
Kan säga att det uppskattades jätte mycket från Novas sida, så detta är nog inte sista gången vi gör nått sånt här skoj :) Så nu går Nova runt och säger "mu, mu, mu" ;) Hur sött som helt. Bilderna får säga mycket av dagen istället :)

Så blir även våran älskade tjej 21 månader eller om man vill säga det så 1år och 9månader idag! Stora tjejen ju <3 Bara 3 månader kvar sedan blir hon 2 fingrar!

 
Klappa kalven fint <3


Ett riktigt koslick fick man också! (Jag bara älskar denna bild, så himla fin och söt)


Lille kalven!


Gosigt <3











Puss och Kram //

6 maj 2011 - Möte med skolan!

2011-05-06 / 10:46:23
Har varit på möte med en syo idag och prata lite om ansökan och sånt till skolan jag sökte in på till hösten. Mötet gick bra, ansökan är nu inlämnad så nu är det bara vänta på svar om jag kom in eller inte. Vi får hålla tummarna! Det känns bra faktiskt, trotts att jag inte hade någon plan på detta innan så känns det helt okej :) - Ville bli sociom innan, men det får vänta tills senare :) Vill och måste ju komma ut och jobba någon gång i livet! x)

Blev så himla trött nu när vi kom hem så hade gärna gått och sovit! Har inte sovit många timmar inatt pga av att Nova har hostat och varit ganska så orolig :( Känns som man lega på helspän för att hålla koll på stumpan! Inte nog med att man är trött har man sån jäkla huvudvärk och ont i kroppen :/ Men att sova det får vänta tills min gullgris behagar sig att somna (hoppas på snart). Hon verkar inte heller så jätte pigg idag, har inte sagt så mycket eller lekt så mycket. Plutan! Tycker så synd om henne.. Nej nu ska jag gosa med min sötnos, hej då!


Puss och Kram //

5 maj 2011 - Vila i frid!!

2011-05-05 / 11:30:21

Idag somnade vår älskad Stampe in efter mer än 11 år i livet! :'( Du är både älskade och saknad av oss alla.. Det kommer kännas otroligt tomt efter dig i köket! Hoppas du får ett bra liv i himlen :) ♥♥♥♥ Vila i frid nu gubben! ♥♥♥♥



♥ ♥ Fina minnen ♥ ♥



Puss och Kram //
 

4 maj 2011 - Muffinsbak!!

2011-05-04 / 12:06:19
Idag har jag och mitt hjärtegryn baka äpple och kanelmuffins :) ♥ Vi bakade äppel och kanelmuffins ;) Muffinsen blev jätte goda.. Nova den lilla gottisgrisen ville ha en till efter vi hade tagit ett smakprov på en, men jag tyckte vi skulle vänta tills pappa Johannes kommer hem så vi kan ta en familjefika då istället ♥ Så hon beslöt sig för att gå och sova istället, grynet ;) haha! Så nu sitter man ensam uppe igen.. 

                         



Puss och Kram //

3 maj 2011 - ♥ Min familj är mitt liv ♥

2011-05-03 / 20:15:20
Som ni ser har jag fixa min blogg lite granna :) Jag vart sugen på att greja lite själv med min blogg denna gång utan att be om hjälp och se så bra det blev för att vara första gången :) Okej, det är inge proffsgjort men jag har enbart använt mig av foton från datorn, www.picnik.com och paint, inga konstigheter alltså. Jag må säga att det blev rätt bra ändå! I bakrunden står det Jag älskar dig på olika språk, för er som inte förstog det innan. Jag tyckte det passa så bra in på min blogg :) Vad tycker ni om det nya utseende på min blogg? - Tänk på att det är första gången för mig. och att jag inte har någo photoshop på min dator ;) Sedan kan man ju inte bli bäst på en och samma gång heller. Men äntligen kan jag greja själv med min blogg. Känns extremt kul må jag säga, Hehe! 



070812 ♥ 090807 ♥ 090812 = Dem 3 viktigaste dagarna i mitt liv!



Puss och Kram //

3 maj 2011 - Allt och inget!!

2011-05-03 / 15:35:19
Hej vilken underbar dag... Eller?
Nej ni här är det grått och trist och har varit nästan hela dagen. Solen har titta fram någon enstacka gång, annars har det inte varit skoj alls. Lika skoj som självaste dagen i övrigt med. Johannes är hemma tidigt idag, men sover en stund. Bad han gå in och lägga sig istället för att ligga och sova i stolen och se allmänt ful ut ;) Men när han väl har vaknat ska vi åka och handla lite :) Annars idag händer det inte ett skit, som vanligt dårå. Dagen erbjuder inte direkt på så mycket skoj när vädret inte är tipp topp!
Har haft och även har fortfarande en liten terrorist här hemma som inte alls på humör idag! Jag tror hon vaknade på helt fel sida imorse, trodde hon skulle vara lite gladare när hon vaknade men nopp! Idag verkar det vara en pust och stön dag och allt är mamma, mamma, mamma! Det måste ta på krafterna då man vaknar klokan 06:30 utan att direkt ha något och göra om dagarna haha..
Gud vad jag nu längtar (tro det eller ej) till den 1 juni då Nova förmodligen ska börja på dagis äntligen!! Tidigast den 1 juni iallfall. Kan ju även bli lite senare. Skulle få veta mer när dagen kommer.
ja, idag blev det väll inte direkt så sammanhängande inlägg, men vafanse! Det kan ju inte alltid handla om bajsblöjor och romantiska middagaar ;)

Ja just ja.. Fasen va arg jag blev lite tidigare idag!! En syo från skolan här i Alvesta jag förmodligen ska söka till hära ringde tidigare idag, och såklart så hann jag ju inte svara.. Så irriterande!! Varför hinner man aldrig svara när det är viktiga personer som ringer?? Jag ringde tillbaka och hade oturen att hon inte svara, JIPPI!! Lämnade ett medelande om att hon skulle ringa upp, men har inte fått ett samtal änu. Detta kan ju vara min ända chans ju :( FAN VA ARG JAG BLIR!! Sedan var det även en annan irriterande sak som hände. Vi fick post från sjukhuset i Växjö idag och ja... Hur kan man skicka en tid för ett sjukhusbesök inne i Växjö 2 dag innan man ska vara där? :0 Vi fick brevet idag och vi fick en tid den 5 maj, alltså på torsdag klockan 10:15 redan! :S Snabba puckar kan man ju säga.. Dock ringde Johannes och ändra den då tiden inte passa för han inte kan ta ledigt på såkort varsel och sedan nästan hela dagen då han gjorde det förra veckan, men ja vi får hoppas på en bättre tid nästa gång! :) Man blir väll inte direkt förvånad över sjukvården idag längre..


Aja, nog med mitt babel :P Hej och håå!!

Puss och Kram //