31 juli 2010

2010-07-31 / 19:17:17
Vad besviken jag blir! 
Idag är precis 1 vecka kvar till Novas blir 1år . tänk er hela 1år, och då ska vi slå till med ett "stort" kalas. Eller ja, det va planerat så iallafall. Men alla dem bjuda hoppas av en efter en och skyller på det ena och det andra. Speciellt att det är semester tider. Men ändå sitter dem fortfarande hemma? Vi skicka ut inbjudningarna för nästan 2 månader sedan just av den anledningen att det va semester tider, men då skulle näst intill alla komma sa dem. Men nu verkar det som ingen kan komma längre :O Här har vi ordna med lokal, tårta och skit helt i onödan? :( Ursäkta men jag blir extremt ledsen. Inte minst för Novas skull, det är ju hennes första födelsedag och ingen verkar bry sig om det?! Hade jag veta detta hade jag fan tagit alla pengar och gjort något med Nova själv i stället för att hålla på och fixa och dona helt i onödan. FYFAN! Varför ska det alltid vara så att våran släkt ALLTID ska krångla. Det är tamefan alltid någon som ska svika. Nästa år skiter jag i kalas och sticker utomlands med hela familjen istället. Då finns det ju iallafall något som man kommer minnas. Inatt låg jag vaken och grubbla och tänkte varför? Varför ska det alltid vara jag, och min familj som ska drabbas av massa skit? VARFÖR??!!

Fan så ledsen och beviken jag blir ='(


24 juli 2010

2010-07-24 / 09:43:20
Har igentligen ingenting och skriva. Men det va ett tag sedan så tänkte bara säga att jag lever ;)

Jag vet inte, men jag tycker det här med bloggande har blivit extremt tråkit. Det känns som ingen läser vad jag skriver. Ingen kommenterar om det varit interssant eller sådär. Såklart är det ju upp till er. Men ibland hade det ju varit lite kul med iallafall 1 kommentar eller nå liknande. Ska sluta lägga upp länkar på bilddagboken för där fattar folk inte att man ska klicka på länken och läsa vad man skrivit utan frågar iallafall.... Skit tråkit! Men det är ju upp till er! Tvinga er inte till något. Sa bara att det hade varit kul med något ibland. Men vi får se detta kommer sluta. Just nu länger jag ner ett tag. See you later! =)

Puss och Kram //

13 juli 2010

2010-07-13 / 07:24:11
Min "fina" morgon!

"Imorse" (eller ja, inget jag skulle kalla morgon men) vaknade Nova till vid kl: 04.00, var vaken en stund, somna om och sov 15 minuter och vakna igen. Så klockan 05.33 så ville inte Nova sova längre. Så nu är det mys i sängen med hela familjen och Nova dansar till musses klubbhus-låten =) ♥ Så idag kommer det väll vara en zombiedag för mig ^^ haha! Nog för att inte sovit så mycket inatt så känner jag mig faktsikt rätt pigg. Men det kommer väll. Får sova en stund senare när Nova sover sitt 2 timmars pass på eftermiddagen =) Nej, nu ska jag fortsätta mysa med Nova till firmafantasiflytt. Ha en bra dag i hettan :)

Puss och Kram //

12 juli 2010

2010-07-12 / 20:00:00
Nu har det gått lite trögt på bloggfronten. Men har knappt tid och sitta vid datorn nu när det är så fint väder ute. Men ska skriva några rader om helgen har jag tänkt =)

Idag har jag och Johannes varit tillsammans i 2år & 11 månader, och varit förlovade i 11 månader. Nästan månad firar vi 3år :) Dock blir det nog inte så stora firande över det då Nova även fyller 1 + att vi firar på en vardag. Men det visar sig <3

I fredags så hände det inte allt för mycket faktiskt. Vi satt mest hemma och glodde (?). Jag satt inte ens vid datorn om jag minst rätt för jag hade varken lust, tid eller ork till det. Jag satt och myste med familjen största delen av dagen. Eller jo, just ja vi va ner till Johannes föräldrar och tillfringade eftermiddagen där. Johannes och hans papppa ordnade till med sanlådan som stått öde i över 1 månad på deras tomt nu och man har bara vänta på att den ska bli klar. Men nu är den det =) Dem fick lov åka och köpa mer sand till den för dem 2 säckarna på 20 liter vi hade köpt när vi va i väg och köpte sanlådan med Johannes mamma räckte inte. Och det va väll lite tur, för den sanden va ju kass. Det va typ som strandsand om ni fattar vad jag menar. Helkass va den iaf. Gick inte och göra ett skit med den. Men aja, menas dem va iväg och köpte sand så mös jag, Nova och hennes farmor ute i trägården =) När dem kom tillbaka hade dem köpte RIKTIG sandlådesand. Och dem blev så bra, så bra =) Så nu kan Nova leka i sanlådan bäst hon vill hemma hos dem. SKOJSIGT! NU fattas det bara en pool och en gundställning ute hos dem så blir det ju kalas ^^ och Nova kan leka flera timmar där =)

I lördags så lämnade vi iväg Nova till hennes mormor och dem för jag va så trött så jag va bara irriterad arg och orkade inte med någonting typ. Ville igentligen inte riktigt. Men det va nödvändigt för min del. Nova har varit lite bråkig nu i 2 veckors tid. Men det är väll värmen som gör sitt med skulle jag tro. Men jag skrattade nog lite i förväg dära för jag fick inte sova ett skit den natten iaf.. Det va så jävla varmt och klibbigt i sovrumet så jag vaknade och låg vaken i någon timma och fick nästan panik av all värme =O

I går söndag så hämtade vi Nova vid 11 tiden. Då sa mamma och dem att dem skulle åka och bada, och vi va inte sena och följa med. Dem åkte till ett litet, litet badställe som låg mitt ute i ingenstans. Det va så mysigt där ute, och det bästa av allt va att det inte fanns en ända människa där. ME LIKE! Jag hatar verkligen när det är mycket folk, jag blir folkskygg och får nästan panik av det. Skulle mest av allt vilja åka hem då :) Men detta va toppen för både mig och Nova som aldrig har bada i en insjö tidigare =) Nee det va super. Om man skulle hittar ut dit igen så tvekar jag inte att bada där igen =)


Lite bilder på Nova när hon badar!

     

Orkar inte gå igenom eventuella stavfel. Så det får ni ta om det finns några!
Puss och Kram//