23 juni 2011 - LÄGENHETEN ÄR VÅRAN!!

2011-06-23 / 12:39:22
Vi ÄNTLIGEN fått lägenhet!! =D
Den ligger mitt i centrala Alvesta.. Vi var och skrev kontrakt igår så nu finns det ingen återvänd!! ;) Vi flyttar in 1 september, så det är inte alls länge kvar nu. Det är 70 dagar exakt! ;D ÄNTLIGEN får Nova ett eget rum som man får börja inreda och greja med. När vi flyttar ska vi köpa en ny säng åt Nova, lite nya möbler och en snygg leklåda som hon kan ha alla leksaker i :) Åh vill att det ska vara den 1 september nu!!! Längtar som en tok ska jag säga er. Äntligen lite tur säger jag bara, som vi har väntat.



Balkongen till höger högst upp är våran =D " takvåningen".
Egen ingång från loftgången. Kan det bli bättre?? =D 


Puss och kram //

23 juni 2011 - RÖSTA!!

2011-06-23 / 12:25:35

Rösta på mig :)

http://www.nelly.com/se/designyourdress/?obj=9CYiT8RgXPA9QJ1e2OtOtzNLfawFqmdom3K6zZZKpYJ4f8XWJGk3#Gallery








Puss och Kram //

21 juni 2011 - Allt och inget

2011-06-22 / 00:00:52

I ÅR HAR DU
Lärt känna en ny vän: Ja några stycken faktiskt :)
Fått ditt hjärta krossat: Nja..
Träffat någon som förändrat ditt liv: både jag och Nej
Fått reda på att någon har pratat om dig: nee faktiskt inte..
Kysst en kompis: nopp 


BLANDAT:

Vill du ändra ditt namn: Nej
Vad gjorde du under din förra födelsedag: Då fyllde jag 20 och då var jag ut (fast nykter) med en kompis :)
Vilken tid vaknade du idag: runt 7
Vad gjorde du igår runt midnatt:  Kolla på film
Någonting som du längtar till: 1 septermber :)
Senaste gången du träffade din pappa: Det var länge sedan nu
En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: Nee jag är rätt nöjd med mitt liv :)
Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: yes!
Vad gör dig irriterad just nu: Falska personer
Långt eller kort: Långt!
Vad gillar du gällande dig själv: Jag personligen tycker jag är en jätte bra mamma till Nova.

DEN FÖRSTA

Operationen: Magen
Piercing: Öronen
Tatuering:
Bästa vän: Emmy
Sport: ballet 
Husdjur: både katt och hund
Vaccination du minns: stelkramp?
Förälskelse: Den minns jag mycket väl :)
Alkohol du drack: "Ubåten" ;) (sprit i ett shotglas och öl i en glassko)


VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?

Läppar eller ögon: ögon
Kramar eller pussar: båda delarna
Kortare eller längre: Längre
Romantisk eller spontan: spontan
Tatueringar eller piercingar: tatueringar

20 juni 2011 - Shopping :)

2011-06-20 / 21:22:23
Både jag och Nova har fått lite nytt i garderoben idag :)
Jag köpte det efterlängtade klänningen idag och jag är helt kär i den  Den ska jag ha på midsommar. Vi köpte även en ny jacka till Nova, det blev Johannes som fick välja färg till Nova och se så snyggt val han gjorde (som alltid) :D Nova blev jätte snygg i nya jacka :) Har en man med bra smak!! ;)
Vi glömde ju hennes jacka i Köping sist vi var upp och hon har bara haft en poncho och regnjackan, så nu blev det en ny jacka. Johannes han fick inget denna gång, han köpte på sig sist hehe..


Novas nya snygga jacka från märket Villervalla och min midsommarklänning. 
Har fått redan fått mycket förfrågningar om vart den är köpt och kostar, så nu vet ni det - På JC 399kr

 

 Puss och Kram //

18 jnui 2011 -*Tår i ögat*

2011-06-18 / 16:17:00
*Tår i ögat* :')
Nova tar av sig blöjan och sätter sig utan att ens säga till på pottan nu mera, *BAAJS* eller *KISS* är det ända hon skriker för full hals när det händer något! På vägen mot blöjfritt snart kanske? :D Åhh är så STOLT över VÅRAN stora tjej!! ♥

- Man måste ju skryta om ungarna ibland ;)



Puss och Kram //

16 juni 2011 - Tips på presenter??

2011-06-16 / 12:13:57
Jag har precis insett att det är bara 52 dagar kvar till våran tös fyller 2 år.
Det blir inget märkvärdigt tyvärr eftersom vi bor här och övriga familjen bor hemma i Köping, villsäga 40 mil här i från så vi har en plan på att göra något extra skoj med vår tös i år.. Vi får se om det är någon som kommer ner hit men ett litet kalas ska vi såklart ha. Hon har ju trotts allt några få vänner här nere :) Men ändå, det börjar bli stressigt. Vi har varken börja med att köpa presnter eller förbereda oss på något kalas. Ja, det beror ju helt på vad vi hittar på också och vilka som kommer på besök. Nova som fyller på en söndag detta år också... En söndag, den tråkigaste dagen på hela veckan förstår vi om det blir stressigt för andra att komma med :/


Men - Vi har planera 1 grej hitils som vi ska köpa, det är en fortsättning på leksaken hon själv köpte här om dagen. Det finns en hel uppsättning  och hon är helt galen i sitt tåg! Så det ska vi köpa, men sedan då?? Har lite ide torka detta år. Förra året var det annat. Ja visseligen, Nova som ÄLSKAR sin mimmi mus som hon fick förra året av Hannele och hennes familj och hennes pippi såklart. Dem ska med vart som helst och glömmer vi dem då jävlar säger jag bara!!
Och eftersom hon förmodligen inte kommer få så mycket presenter av andra detta år så har vi bestämt oss för att vi kommer köpa lite mera än förra året. Det är jätte tråkigt att vi inte kan fira hennes dag tillsammans med familjen och vänner. Men det är som det är, tyvärr!

Nå tips och länkar till något man kan köpa till våran tös? :)




Puss och Kram //

15 juni 2011 - Minnen

2011-06-15 / 10:55:34
Ibland saknar man tiden som en gång var, men jag skulle aldrig vilja återvända tillbaks. De gamla som man hade då stannar ändå i minnenas vrå. Tiden då var ett liv och tiden nu är något helt annat! Jag ångrar ingenting i mitt liv, för du kan aldrig ångra något som en gång fått dig och le :) ♥ Dem bästa minnen är de som har bevarats och du kan ta fram dem när du minst anar!! 


"Dröm om morgondagen, minns gårdagen, lev idag!"




Puss och Kram //

13 juni 2011 - Shopping och äventyr

2011-06-13 / 10:49:34
Helgen är över och vardagen börjar nu igen!!
Hela familjen har varit samlade denna helg :) Johannes har varit ledigt (äntligen) så vi har hitta på lite olika äventyr. I lördags var vi till Älmhult och gick på IKEA, och så åt vi såklart där med och igår gjorde vi inte så jätte mycket, eller jo. Vi var in till Växjö en snabbis och var in på Elgiganten och sedan en snabb sväng på toys rus som Nova bestämmde och handlade lite :) Nova köpte en leksak för sina pengar som hon tjäna ihop på att sälja sina gamla kläder och Johannes köpte ett monopoly (nyare vertionen) som vi satt och spela igår :) Annars har det inte hänt allt för mycket i livet, tyvärr! Det mesta står faktsikt stilla nu mera och därför står även bloggen lite stilla för tillfället!

Idag händer det inte allt för mycket. Ska tvätta nästan heeela dagen för att komma ikapp med skiten!! Inte så jätte lätt när man enbart har 1 maskin i lägenheten och ingen tvättstuga. Men men, det är bara att mata. En hemma dag med tvätten är det som återstår på schemat idag ;(

   Novas nya leksak :) -
Nova som är galen i både kor och Tåg var detta ett bra val enligt henne ;)


Nya spelet




Puss och Kram //

8 juni 2011 - Vikt och Längd!!

2011-06-08 / 16:09:45
Idag var Nova på en tillväxtkontroll på BVC pga av hennes dåliga viktuppgång. Jaa hon har iallfall gått upp +370g på lite över 2 månader. Inte bra, men heller inte dåligt! Hon ligger på sina egna lilla kurva och det finns inte så mycket och göra åt, så är det bara. Nästa tillväxtkontroll blir nu efter sommaren :)


Idag:
Vikt: 10300g
längd: 79 cm
hvof: -

29 mars 2011
Vikt: 9930g
längd: 76 cm
hvof: 46cm




Puss och Kram // 

 

7 juni 2011 - 1år och 10 månader <3

2011-06-07 / 10:31:55
Månaderna går och idag blir vår älskade tjej 1år och 10 månader
Nu är det bara 2 ynka månader kvar tills hon blir hela 2år. SHIT! Vart har tiden tagit vägen? Kan ingen bara stanna tiden för en stund så jag får njuta lite till?! Min lilla lilla bebis har blivit så stor! :') ♥ *Tår i ögat*
Tycker det har gått så grymt fort, och så säger jag nästan varje gång det kommer till att det blir den 7 varje månad. Men det är ju sant! Det var ju faktsikt "nyss" hon var låg och var helt livlös och nu är hon en "stor" dam med mycket vilja och energi. Men det är faktsikt snart 2år sedan. Det är heeelt sjukt.. Min lilla bebis!!



Puss och Kram //

2 juni 2011 - Hemfärd idag

2011-06-02 / 09:35:31
Jag och Nova är redan klara för dagen och ska väll om en stund börja röra oss mot småland och Alvesta igen :) Nova springer förväntans fullt runt här i sina gummistövlar, det käraste hon har just nu ;) haha! Tokfian.. 
Ha en underbar dag allesammans!



Puss och Kram //

1 juni 2011 - Västerås!

2011-06-01 / 19:10:36
Idag har jag spendera dagen i Västerås tillsammans med Nova, mamma och mormor :) ♥ Titta, Novas nya snyggingar som hon fick idag av sin gammelmormor :) Jag tycker dem är så himla fina. Hon är så stolt och älskar dem så mycket att hon vägrar ta av sig dem!! Hon springer runt i blöja och sina stövlar här "hemma" och skiner som en sol :D ♥ Pluttan då! Snart är det läggdax för Nova och imorgon åker vi hem till Alvesta igen. Lite små tråkigt men jag längtar efter min älskling :)




Bild lånad från http://www.polarnopyret.se 





Puss och Kram //
 

1 juni 2011

2011-06-01 / 00:19:56
Hej och hå!
Nu var det 6 dagar sedan sista inlägget var och det är redan 1 juni :O Helt galet! Det blev lite ändrade planer i söndags den 29de, nämligen att jag och Nova stannade kvar i Köping medans Johannes fick åka hem själv till Alvesta denna gång :) Jag och Nova kommer åka hem på torsdag igen då mamma och Gunnar sjutsar hem oss och stannar själva tills på söndag eller måndag. 



Ville inte riktigt åka hem i söndags och då kom mamma och Gunnar på att dem kunde köra hem oss senare i veckan och så stannar dem kvar i Alvesta dem med eftersom det är långhelg nu och allt sånt. Jag har haft extremt skoj denna vecka faktsikt, trotts att jag saknar min älskling och katterna hemma :) Men lite miljöombyte är aldrig fel, speciellt inte nu när allt är som det är..
Har precis kollat på unga mödrar och funderar nu på om man kanske ska ta och kolla på fyra bröllop som jag missade tidigare när man ändå är igång :) Dock är klockan mycket, JAG VET- men jag är inte ett dugg trött om jag ska vara helg ärlig. Jo men jag gör det, sedan får jag ta smällen i morgon istället.

Helgen har varit helt okej. Vädret kunde dock ha varit bättre men vi hade skoj och trevligt ändå:) Nova har fått hur mycket saker och pengar som helst av alla. Ja, sedan kan man ju undra hur man lyckas få ihop ÖVER 500kr (om inte 600kr nu) i enbart småpengar på en helg/vecka? :O Jo, Nova har lyckas med det iallfall!! "MINA pengar" säger hon och sedan lägger hon dem i sin pengburk som hon fick av mamma/mormor :) Hon vet att allas småpengar är HENNES och ingen annans ;) ♥  Min underbra lilla lilla tjej. Bortskämd till tusen är hon! Bilder kommer när jag är hemma igen på helgens och veckans händelser om någon är intresserad villsäga!


Jaha, jaa nu vet ni att jag lever och mår helt okej :) Ha det gott så höres vi!!


Puss och Kram //