16 juni 2011 - Tips på presenter??

2011-06-16 / 12:13:57
Jag har precis insett att det är bara 52 dagar kvar till våran tös fyller 2 år.
Det blir inget märkvärdigt tyvärr eftersom vi bor här och övriga familjen bor hemma i Köping, villsäga 40 mil här i från så vi har en plan på att göra något extra skoj med vår tös i år.. Vi får se om det är någon som kommer ner hit men ett litet kalas ska vi såklart ha. Hon har ju trotts allt några få vänner här nere :) Men ändå, det börjar bli stressigt. Vi har varken börja med att köpa presnter eller förbereda oss på något kalas. Ja, det beror ju helt på vad vi hittar på också och vilka som kommer på besök. Nova som fyller på en söndag detta år också... En söndag, den tråkigaste dagen på hela veckan förstår vi om det blir stressigt för andra att komma med :/


Men - Vi har planera 1 grej hitils som vi ska köpa, det är en fortsättning på leksaken hon själv köpte här om dagen. Det finns en hel uppsättning  och hon är helt galen i sitt tåg! Så det ska vi köpa, men sedan då?? Har lite ide torka detta år. Förra året var det annat. Ja visseligen, Nova som ÄLSKAR sin mimmi mus som hon fick förra året av Hannele och hennes familj och hennes pippi såklart. Dem ska med vart som helst och glömmer vi dem då jävlar säger jag bara!!
Och eftersom hon förmodligen inte kommer få så mycket presenter av andra detta år så har vi bestämt oss för att vi kommer köpa lite mera än förra året. Det är jätte tråkigt att vi inte kan fira hennes dag tillsammans med familjen och vänner. Men det är som det är, tyvärr!

Nå tips och länkar till något man kan köpa till våran tös? :)




Puss och Kram //
Åsikter!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: