13 augusti 2011 - Alvesta marknad och Svampbob fyrkant

2011-08-13 / 19:21:09
Nu kan Nova säga nästan alla i Svambob och vet vilka dem är också: "Babbob fyr", "Gary", "Krabba", "Sandy" och "atrik". Den ända som fattas nu är Bläckvard :) Mammas godis :') ♥ Märks det vad som är hennes favoritprogram? ;)




I helgen här i Alvesta är det Alvesta marknaden. Så vi var ner en sväng på byn och kika, inget direkt märkvärdigt men ändå lite annat än bara sitta hemma. När jag stog och kolla på Iphone skal så såg Nova en svampbob och då var det kört ;) Nej då, vi köpte den såklart till henne. Det är trotts allt henne favorit, och hon hade nog blivit riktigt besviken om hon inte fick något som hon ville ha men vi köpte det vi ville. Ja ni förstår, så kan man ju bara inte göra. Så nu kommer svampbob, hennes mimmi (stor&liten) och så hennes pippi följa med vart vi än ska. Familjen utökas hela tiden, hehe. Sedan åkte hon en karusell med sin Wilmer och efter det gick vi hemmåt igen. Som sagt, det var inget märkvärdigt.
Kvällen blir lugn, Nova somnade utan problem ikväll efter hon börjat sluta sova middag, så nu blir det mys framför dator för min del och x-box och kära NHL 11 för min kära mans del en stund :) Vet inte om det går någon bra film ikväll på tv? Har inte kolla igenom tablån idag.





Puss och Kram //
Åsikter!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: