2 oktober 2010 - Gnäll inlägg!

2010-10-02 / 23:57:44
Och som vanligt är det fest!!! :@
Man har varit hemma i en dag och två kvällar, och tro inte på fan att det har varit fest båda kvällarna i rad med diskodunk så våra tavlor ramlar ner! Kan man inte ens ha sitt barn hemma utan att dem ska behöva störas hela tiden? Så trött på tröga fjortisar som måste skrika på balkongen och tro att dem är ensama om att bo här. Och sedan inte kan förstå när ena grannarna klagar en kväll (igår) att knipa sina käftar. Måste det vara lika jävliga nästa kväll då? SKA BLI SÅ JÄVLA SKÖNT OCH SLIPPA DENNA JÄVLA FJORTISHÅLA!!! Jag skojar inte! Jag är verkligen så trött på att behöva passa Nova menas dem inte kan vara tysta. Tänk att det tamefan aldrig kan vara lungt i det här JÄVLA huset. Det finns barn som försöker sova FORTFARANDE, både i vårat hus och i resten av området och kvarteret! Måste hela Köping höra att ni har en fjortis fest eller? Varför måste man alltid vara den "sura" grannen som ska behöva ringa bevakningstjänst och klaga var och varannan helg för att Nova ska behöva få sova eller?! Vad är det som är så svårt att behöva ta in? Jaha, nu smäller dem smällare i lägenheten/ballkongen också =O Det va ju väldigt moget gjort! Aja, hoppas det vill tystna snart. Tycker att det är synd att det är Nova och hennes sömn som ska drabbas hela tiden bara för folk inte kan visa hänsyn och respekt till andra..




Puss och Kram //


Åsikter!
Postat av: Hannele - nybliven 2barnsmamma <3

Svar:

Yes det var du ;) hahaha..



Ah okej, mene hur går ni med räkningarna, bvc-tiderna och det när ni är där borta ? :) visst det angår inte mig men jag är nyfiken bara :) höhö..

Kommenterat - 2010-10-03 / 00:25:41  | URL - http://mammah.webblogg.se/
Postat av: Hannele - nybliven 2barnsmamma <3

Svar:

Åh vad köpte hon dom ? :D

Sjuktaste är ju att sist Kevin fick smaka på russin (då var ni med) då slängde han bort sina och gjorde äckliga miner åt dom men för ett tag sedan så trök han i sig 1 sånt litet packet för sig själv och tyckte att det var as gott xD haha...förstår inte på honom ibland :P haha

Kommenterat - 2010-10-03 / 00:35:07  | URL - http://mammah.webblogg.se/
Postat av: Hannele - nybliven 2barnsmamma <3

Svar:

Ah okej då förstår jag :) hihi..

Så ni har inte riktigt bestämt er om ni ska flytta eller ? :)

Kommenterat - 2010-10-03 / 20:13:30  | URL - http://mammah.webblogg.se/
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: